Φυτώριο κακοποιών στο Καρακόνερο!


ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ!

Στην πράξη πλέον αποδεικνύεται ότι οι τσιγγάνοι ρήμαξαν τη Ρόδο με κλοπές και διαρρήξεις και φυσικά δεν πρόκειται να σταματήσουν... Συνένοχοι οι υπεύθυνοι για την εφαρμογή των νόμων
Ρήμαξαν όλη τη Ρόδο με κλοπές και διαρρήξεις οι τσιγγάνοι του καταυλισμού στο Καρακόνερο και οι αρμόδιοι εξακολουθούν να σκουπίζουν τον καταυλισμό, αντί να πάρουν δραστικά, τα δραστικότερα μέτρα! Μετά το «ντου» που έγινε την περασμένη εβδομάδα στον καταυλισμό, άρχισε η αξιοποίηση των στοιχείων που συγκεντρώθηκαν και μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί δύο δεκάδες κλοπών και διαρρήξεων, από τις οποίες οι περισσότερες μαρτυρούν ιδιαίτερη θρασύτητα και επικίνδυνους δράστες, αφού δεν διστάζουν να μπαίνουν σε σπίτια ακόμη και όταν οι ένοικοι βρίσκονται σ’ αυτά και ξεκουράζονται – ήμερα ή νύχτα.
Είναι βέβαιο ότι αν συνεχίσει η αξιοποίηση των ευρημάτων που μεταφέρθηκαν από τον καταυλισμό στο Καρακόνερο, στις εγκαταστάσεις της Αστυνομίας, θα εξιχνιασθούν και πολλές άλλες ανεξιχνίαστες κλοπές, διαρρήξεις, αλλά και άλλες υποθέσεις, πολύ περισσότερες. Το βέβαιο όμως είναι ότι και σε πολλές άλλες τέτοιες υποθέσεις που δεν θα εξιχνιασθούν, ελλείψει επαρκών στοιχείων, οι δράστες είναι τσιγγάνοι του ίδιου φυτωρίου παραγωγής κακοποιών στοιχείων.
Εκτός από το ότι ρημάζουν επί χρόνια τα σπίτια, με σοβαρούς κινδύνους να σημειωθούν και συμπλοκές με πολίτες – θύματα, υπάρχουν σε εκκρεμότητα υποθέσεις κλοπών αυτοκινήτων, μοτοποδηλάτων, ποδηλάτων, ακόμη και χρηματοκιβωτίων, τα οποία, ως γνωστόν, βρέθηκαν ποντισμένα στη θάλασσα στο Καρακόνερο, στο δεδομένο πλέον ως αυτόνομο κρατίδιο.
Και ενώ η κακοποιός δράση των τσιγγάνων αποδεικνύεται με χειροπιαστά στοιχεία, οι αρμόδιοι δεν τολμούν να εφαρμόσουν τους νόμους, Οι ίδιοι και οι Υπηρεσίες τους εξέδωσαν πρωτόκολλα διοικητικής αποβολής, λόγω παράνομης κατάληψης δημόσιου χώρου, εξέδωσαν επίσης και πρωτόκολλα κατεδάφισης των παραπηγμάτων, κι’ όμως όλα μένουν στα χαρτιά! Ούτε αποβολή από το χώρο που παράνομα κατέλαβαν, ούτε κατεδάφιση των παραπηγμάτων!
Αντίθετα, τα παραπήγματα πολλαπλασιάζονται, ηλεκτροδοτούνται κανονικά και υδρεύονται κανονικότατα! Αλήθεια, τί λένε ΔΕΗ και ΔΕΥΑΡ; Πώς έδωσαν παροχές ρεύματος και νερού; Και ποιός πληρώνει τους λογαριασμούς; Όλα αυτά συνιστούν παράβαση καθήκοντος εκ μέρους όλων των αρμοδίων και συναρμοδίων. Ένας πολίτης εάν βρεθεί και καταθέσει μια μήνυση, θα υποστούν τις συνέπειες της αβελτηρίας ως προς την εφαρμογή των νόμων, που αποδεδειγμένα παρα – βιάζονται και μάλιστα κατά συρροήν σε βάρος του κοινωνικού συνόλου.
Οι ίδιοι αρμόδιοι και συναρμόδιοι είναι συνένοχοι στη διάπραξη των κλοπών, διαρρήξεων και άλλων αδικημάτων (συμπεριλαμβανομένων και των νόμων περί ναρκωτικών), που ήδη εξιχνιάσθηκαν και για όλα τα άλλα που όλοι γνωρίζουν, αλλά δεν μπορούν να αποδείξουν!
Επί πλέον η αποδεδειγμένη ανοχή τους απέναντι σε μια τέτοια εκτεταμένη και θρασύτατη συμμορία κακοποιών, είναι υπεύθυνη ια την εξάπλωσή της, μέχρι του σημείου να έχει καταστεί ανεξέλεγκτη!
Θ. Μ.
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου