ΣΟΚ: Καραούλι θανάτου για έναν 50χρονο στην Παλιά Πόλη!


ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΜΕ ΚΛΟΜΠ

Τον περίμενε πίσω από κάδους σκουπιδιών και του κατάφερε βαριά χτυπήματα στο κεφάλι. Ο δράστης εξαφανίσθηκε με αυτοκίνητο. Στο ΚΑΤ ο τραυματίας..!
Σοβαρό περιστατικό, που αγγίζει τα όρια της απόπειρας φόνου, σημειώθηκε μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου προς την Κυριακή (χθες) στην Παλιά Πόλη. Αν και από την Αστυνομία δεν εκδόθηκε καμιά ενημερωτική ανακοίνωση, όλα διαδραματίσθηκαν στο νοσοκομείο, προκειμένου ο βαριά χτυπημένος άνδρας να μεταφερθεί στο ΚΑΤ στην Αθήνα!
Ο 50χρονος άνδρας φέρει τραύματα στο κεφάλι και κάταγμα στην κάτω γνάθο, και κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή του σε νοσοκομείο, εξειδικευμένο σε τέτοιου είδους επεμβάσεις από γναθοχειρουργό και νευροχειρούργο!
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 50χρονος εργάζεται σε ψησταριά – γυράδικο στην Παλιά Πόλη και αργά μετά τα μεσάνυχτα, πήρε τα σκουπίδια από το κατάστημα για να τα ρίξει στους κάδους, που βρίσκονται λίγο πιο πέρα πίσω από έναν τοίχο. Μόλις έφθασε στους κάδους και πριν προλάβει να πετάξει τα σκουπίδια, πετάχτηκε από το σκοτάδι κάποιος που κρυβόταν και προφανώς τον περίμενε. Και ξαφνικά, χωρίς να μιλήσει καθόλου, ή να ζητήσει κάτι, άρχισε να χτυπά, μάλλον με κλομπ, ή κάποιο παρεμφερές όργανο, τον 50χρονο στο κεφάλι με μανία και δύναμη.
Σ’ αυτή την άγρια επίθεση, ο 50χρονος αντέδρασε ενστικτωδώς και κινήθηκε προς τα πίσω, παρά τα ισχυρά χτυπήματα που δέχθηκε στο κεφάλι και το λαιμό και παρά τα αίματα και τους πόνους. Αλλά αυτή η ενστικτώδης κίνηση ήταν και εκείνη που του έσωσε τη ζωή. Τρεκλίζοντας, πρόλαβε και απομακρύνθηκε, βγήκε σε δρόμο με φως και κίνηση και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο.
Ο άγνωστος δράστης είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του σε μικρή απόσταση, έτρεξε και αναπτύσσοντας ταχύτητα εξαφανίσθηκε. Κατά μία πληροφορία κάποιος από τους γύρω καταστηματάρχες πρόλαβε και συγκράτησε τον αριθμό του αυτοκινήτου και τον έδωσε στην Αστυνομία. Αλλά η Αστυνομία δεν επιβεβαιώνει, ούτε διαψεύδει τίποτα! Προφανώς, κάποιους λόγους θα έχει, δεδομένου ότι το περίεργο περιστατικό είναι καταγεγραμμένο στο νοσοκομείο.
Η κατ’ αρχήν εκτίμηση είναι ότι ο άγνωστος κακοποιός, με τον τρόπο που κατάφερε ισχυρά χτυπήματα σ’ όλο το κεφάλι του 50χρονου, μάλλον είχε σκοπό να τον σκοτώσει, παρά να τον εκφοβίσει, ή ό,τιδήποτε άλλο! Το θύμα γλίτωσε κατά τύχη, αλλά με σοβαρά τραύματα στο πίσω μέρος του κεφαλιού, στο πρόσωπο, και στην κάτω γνάθο, όπου υπέστη συντριπτικό κάταγμα στα δόντια και στο πίσω μέρος της βάσης της!
Άγνωστα παραμένουν τα κίνητρα του άγνωστου δράστη και πολλά τα αναπάντητα ερωτήματα μιας βίαιης επίθεσης, που παρά λίγο να στοιχίσει τη ζωή στον 50χρονο υπάλληλο της ψησταριάς – γυράδικου…
Rodosalarm
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου