Μοίρασαν τρόφιμα σε 700 οικογένειες

Τρόφιμα σε 700 οικογένειες της Καρπάθου μοίρασαν τα αδέλφια Λουλούδη, επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται σε αλυσίδα καταστημάτων (σούπερ μάρκετ) με..
την ίδια επωνυμία, προχθές το μεσημέρι, σε μια προσπάθεια να δώσουν μια «ανάσα» στις ευπαθείς ομάδες του νησιού, τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε. 

Έτσι, υπό την εποπτεία του Εκκλησιαστικού Μεγάρου Ευαγγελίστριας στα Πηγάδια Καρπάθου, πραγματοποιήθηκε η διανομή 3.000 σακουλών, με πέντε περίπου τσάντες για την κάθε οικογένεια στις οποίες περιλαμβάνονταν τα βασικά τρόφιμα. 

«Πήραμε μια απόφαση να κάνουμε μια προσφορά αγάπης σε όσους το έχουν ανάγκη, και απο την μεγάλη προσέλευση του κόσμου φάνηκε ότι είναι πολλοί οι συμπολίτες μας που δυσκολεύονται οικονομικά» ανέφερε μιλώντας στη «Ρ» ο εκ των ιδιοκτητών, κ. Χρήστος Λουλούδης. 

Ο ίδιος σημείωσε πως αυτή η ενέργεια είχε σκοπό να ευαισθητοποιηθούν και να παραδειγματιστούν και άλλοι συνάδελφοι, προκειμένου να προσφέρουν ό,τι μπορούν σε εκείνους που έχουν έλλειψη από τα βασικά αγαθά. 

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, ο κ. Λουλούδης δέχθηκε αμέτρητα μηνύματα από διάφορους συμπολίτες του που πήραν μια «ανάσα» από την εν λόγω προσφορά. 

Μάλιστα, αρκετές μέρες πριν από την προσφορά των προϊόντων, τα σούπερ μάρκετ, είχαν ενημερώσει μέσω ανακοινώσεων για την εν λόγω κίνηση, ενώ σε αντίστοιχες κινήσεις είχαν προβεί και όλες οι εκκλησίες του νησιού. 

Τα τρόφιμα μοιράστηκαν εθελοντικά από το προσωπικό των καταστημάτων Λουλούδης, ενώ η προσφορά αγάπης απέδειξε για μια ακόμη φορά πως υπάρχουν ακόμα άνθρωποι….


Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου