Συγκλονιστικές φωτογραφίες από την τραγωδία!

ΣΟΚ ΣΤΗ ΡΟΔΙΑΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Οι φωτογραφίες δείχνουν απώλεια ελέγχου του αυτοκινήτου, απότομο φρενάρισμα, πρόσκρουση στη διαχωριστική νησίδα και στη συνέχεια νέα πρόσκρουση στη μπάρα..
Συγκλονιστικές είναι οι φωτογραφίες από το τραγικό τροχαίο ατύχημα στο οποίο βρήκε το θάνατο ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος στην κατηφόρα προς το Τσαϊρι.
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε το ατύχημα εξακολουθούν να παραμένουν αδιευκρίνιστες, αλλά η κατάσταση του ίδιου του αυτοκινήτου δείχνει ότι συνέβη μια πολύ βίαιη πρόσκρουση αριστερά στη διαχωριστική νησίδα αλλά και δεξιά στη μπάρα που βρίσκεται στην άκρη του δρόμου, γιαυτό και σκοτώθηκε ο συνοδηγός.
Χαρακτηριστικό είναι επίσης το γεγονός ότι στο δρόμο υπάρχουν ίχνη απότομου φρεναρίσματος σε μεγάλο μήκος που σημαίνει ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου και αδελφός του θύματος Σταμάτης Θεοδωρόπουλος, προσπάθησε να συγκρατήσει το αυτοκίνητο πατώντας φρένο.
Το τραγικό ατύχημα προκάλεσε έντονη συγκίνηση σε όλη τη ροδιακή κοινωνία καθώς οι δύο νέοι είναι πολύ γνωστοί όπως και οι γονείς τους Δημήτρης Θεοδωρόπουλος και Φαίδρα Σπανού των οποίων ο πόνος είναι αβάσταχτος για την αδόκητη συμφορά που τους βρήκε.

Την οικογένεια Θεοδωρόπουλου που εκπροσωπεί στη Ρόδο τη ΦΑΓΕ, χτύπησε ο θάνατος στις 3.30 μ.μ. σε τροχαίο ατύχημα που έγινε στη λεωφόρο Ρόδου Λίνδου και συγκεκριμένα στην κατηφόρα προς το Τσαϊρι.
Τα δύο αδέλφια της οικογένειας Θεοδωρόπουλου Θεόδωρος και Σταμάτης 30 και 29 χρόνων αντίστοιχα μετέβαιναν με το αυτοκίνητό τους προς τις εγκαταστάσεις της επιχείρησής τους. Κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες το αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του στο σημείο όπου βρίσκεται η πινακίδα που δείχνει προς το εκκλησάκι του Αγίου Κυπριανού και προσέκρουσε με σφοδρότητα στην προστατευτική μπάρα του δρόμου και στη συνέχεια έκανε στροφή και προσέκρουσε κε νέου από την πλευρά του συνοδηγού όπου καθόταν ο Θεόδωρος Θεοδωρόπουλος 30 χρονών. Ο άτυχος νέος σκοτώθηκε επί τόπου, ενώ ο αδελφός του Σταμάτης Θεοδωρόπουλος 29 χρόνων τραυματίστηκε σοβαρά στο στήθος και το κεφάλι και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Ρόδου.
Είναι χαρακτηριστικό ότι αυτοκίνητο έχει γίνει μια άμορφη μάζα σιδερικών και για τον απεγκλωβισμό του νεκρού άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας «έκοβαν» τις λαμαρίνες του αυτοκινήτου επί μισή και πλέον ώρα.
Η είδηση της τραγωδίας που χτύπησε την οικογένεια Θεοδωρόπουλου έγινε αμέσως γνωστή στη Ρόδο και προκάλεσε έντονα αισθήματα θλίψης.
Αυτή την ώρα βρίσκεται στο νοσοκομείο ο Διοικητής του τμήματος Τροχαίας κ. Α. Στέργου, καθώς και πολλοί φίλοι της οικογένειας.
Τη θλίψη του εξέφρασε, μόλις ενημερώθηκε από το Rodosalarm ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γιάννης Πάππου.

ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
Την 14-12-2012/15.40 στο 6ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ρόδο-Λίνδου, στην περιοχή Τσαΐ-ρι, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 28χρονος ημεδαπός με συνοδηγό 30χρονο ημεδαπό, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε διαδοχικά σε διαχωριστική νησίδα και προστατευτικά κιγκλιδώματα. Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 30χρονου συνοδηγού. Ο οδηγός του οχήματος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες αποχώρησε. Στο σημείο του τροχαίου ατυ-χήματος κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για απεγκλωβισμό. Τα ακριβή αίτια και οι συν-θήκες του τροχαίου δυστυχήματος διερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Ρόδου.
Φωτο:Σιέχ
rodosalarm
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια: