Θα ανακατασκευαστεί η γέφυρα στ’ Αφάντου

Τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη, συνόδευσε σε όλες τις προγραμματισμένες του συναντήσεις και επισκέψεις, στη Ρόδο, την...
Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου η Γενική Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, κα Χριστιάνα Καλογήρου. 

Την επόμενη μέρα η Γενική Γραμματέας πραγματοποίησε συνάντηση συνεργασίας με υπηρεσιακούς παράγοντες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου όπου τέθηκαν καίρια θέματα που απασχολούν τις υπηρεσίες. Πιο συγκεκριμένα, με την Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Αστικής Κατάστασης, Μετανάστευσης και Κοινωνικών Υποθέσεων Νοτίου Αιγαίου, κα Πετρούλα Αποστολάκη συζητήθηκαν τα προβλήματα λειτουργίας της υπηρεσίας μιας στάσης. 

Με την Προϊσταμένη του Τμήματος Διοίκησης Νομού Δωδεκανήσου, κα Χρύσα Αδαμοπούλου, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στο σοβαρότατο πρόβλημα υποστελέχωσης του Τμήματος Διοίκησης, προκειμένου να ανταποκριθεί στις αυξημένες πλέον αρμοδιότητες της Α.Δ.Α, ενώ η Προϊσταμένη του Τμήματος Τοπικής Αυτοδιοίκησης, κα Μαρία Φλίντρη, αναφέρθηκε σε εκκρεμότητες και προβλήματα που αφορούν το εν λόγω τμήμα. 

Αμέσως μετά, η κα Καλογήρου συνοδευόμενη από τον βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Βασίλη Υψηλάντη, τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Ιωάννη Μαχαιρίδη, τον Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Φώτιο Χατζηδιάκο και το στέλεχος του Τμήματος Περιβαλλοντικής και Χωροταξικής Πολιτικής Ρόδου, κα Ευαγγελία Μανωλά, επισκέφτηκε την περιοχή του Αφάντου με αφορμή το αίτημα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την περιβαλλοντική αδειοδότηση ανακατασκευής της γέφυρας με άξονα που ξεκινά από το Κέντρο της Αφάντου και φτάνει μέχρι την παραλία της περιοχής. 

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης διαπιστώθηκε ότι ο συγκεκριμένος άξονας για λόγους χωροταξικούς, πολεοδομικούς αλλά και συγκοινωνιακούς θα πρέπει να διατηρηθεί, ώστε να συνεχίσει να εξυπηρετεί τις ανάγκες των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών της περιοχής. 
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου