ΣΟΚ: Τράβηξε πιστόλι ο ένας από τους δύο αστυνομικούς που συνεπλάκησαν στην Ασφάλεια Ρόδου


Σε φονικό θα μπορούσε να εξελιχθεί ο άγριος καυγάς και η συμπλοκή των δύο αστυνομικών προχθές στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.
Στη διάρκεια της συμπλοκής και αφού οι δύο αστυνομικοί είχαν βγει εκτός εαυτού και έπεφταν μπουνιές και κεφαλιές, ο ένας από τους δύο τράβηξε το πιστόλι τους και σε πολύ ταραγμένη κατάσταση το ακούμπησε στον κρόταφο του συναδέλφου του και τον ακινητοποίησε.
Οι άλλοι συνάδελφοί τους που ήταν παρόντες δεν μπόρεσαν να τους χωρίσουν και το επεισόδιο δεν κατέληξε σε τραγωδία από τύχη και σύμπτωση, καθώς εκείνη την ώρα περνούσε έξω από την Ασφάλεια ο Αστυνομικός Διευθυντής Αντώνης Βλαχάκης. Αστυνομικοί που τον είδαν τον ενημέρωσαν και έσπευσε ο ίδιος στο γραφείο όπου εξελίσσονταν η συμπλοκή και ύστερα από παρέμβασή του ο αστυνομικός κατέβασε το όπλο από τον κρόταφο του συναδέλφου του και αποχώρησε.
Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής που ξεκίνησε από μια ασήμαντη αφορμή αντηλλάγησαν βαριές κουβέντες που πιστοποιούν ότι είχαν μεταξύ τους σοβαρές διαφορές. Σύμφωνα δε με πληροφορίες ο ένας από τους δύο αστυνομικούς έχει απασχολήσει και άλλη φορά την υπηρεσία του με διάφορα γεγονότα.
Όπως είναι γνωστό οι δύο αστυνομικοί, (ο ένας υπηρετεί στην ασφάλεια κι’ ο άλλος στη δίωξη ναρκωτικών( τέθηκε σε διαθεσιμότητα μέχρι να ολοκληρωθεί η ένορκη διοικητική εξέταση για τη διαλεύκανση όλων των λεπτομερειών του σοβαρού επεισοδίων.
Ενδεικτικό της σοβαρότητας του εν λόγω επεισοδίου είναι το γεγονός ότι ενημερώθηκε ο εισαγγελέας, η Υπηρεσιακή διεύθυνση της ΕΛΑΣ Νοτίου Αιγαίου, αλλά και το αρχηγείο της ΕΛΑΣ.
rodosalarm.
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου