Ψάχνουν ροδίτισσα που άφησε μεγάλα χρέη στην Αθήνα


ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑΝ

Διατηρούσε μπουτίκ ακριβών γυναικείων ενδυμάτων στη Ν. Σμύρνη και καφετέρια στο Χαλάνδρι. Απλήρωτοι 14 εργαζόμενοι και φέσια προς τρίτους...
Μια 45χρονη ροδίτισσα που ανέπτυσσε επιχειρηματικές δραστηριότητες στην Αθήνα, αναζητούν οι πρώην υπάλληλοί της, αφού έκλεισε τα δύο καταστήματά της και εξαφανίσθηκε, χωρίς να τους πληρώσει.
Επί του παρόντος, η αναζήτηση της 45χρονης γίνεται από πληρεξούσιο δικηγόρο των πρώην εργαζομένων στις επιχειρήσεις της, σε συνεργασία με δικηγορικό γραφείο της Ρόδου, αλλά αν δεν βρεθεί θα γίνει προσφυγή στην αστυνομία και την εισαγγελία.
Πάντως τη Δευτέρα και την Τρίτη οι έρευνες δεν απέδωσαν καρπούς και απ’ ό,τι φαίνεται η 45χρονη επιχειρηματίας μετά το κλείσιμο των καταστημάτων της στην Αθήνα μάλλον δεν επέστρεψε στη Ρόδο. Αυτό διαβεβαίωσαν και οι συγγενείς της στους δικηγόρους με τους οποίους ήρθαν σε επαφή. Δεν μπορούσαν όμως να πιθανολογήσουν αν βρίσκεται στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό. Εκείνο που είπαν στους δικηγόρους είναι ότι η τελευταία φορά που επικοινώνησαν μαζί της τηλεφωνικά, ήταν την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου κι’ αυτό ύστερα από πολύ καιρό – ακριβώς από την περίοδο των εορτών.
Η 45χρονη ροδίτισσα διατηρούσε μεγάλο κατάστημα ακριβών γυναικείων ενδυμάτων στη Νέα Σμύρνη και καφετέρια στο Χαλάνδρι.
Ένας εκ των δικηγόρων που εκπροσωπούν τους εργαζόμενους που έμειναν απλήρωτοι (συνολικά 14 τον αριθμό), δήλωσε στο Rodosalarm ότι η 45χρονη ροδίτισσα επιχειρηματίας δεν εμφανίσθηκε στο κατάστημά της την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή, ενώ το σπίτι της στη Γλυφάδα, όπου έμενε μόνη, ήταν κλειστό και δεν απαντούσε κανένας στο σταθερό τηλέφωνο, ενώ το κινητό της ήταν απενεργοποιημένο.
Οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι η εξαφάνισή της δεν συνδέεται τόσο με την οφειλή των δικών τους μισθών, αλλά με χρέη προς τρίτους, που υπολογίζονται σε πολύ μεγάλα ποσά.
Rodosalarm
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου