Ζητούν από ξενοδόχους της Ρόδου νέες μειώσεις τιμών!


Στα social media στρέφεται για την προβολή και τη διαφήμιση της Ρόδου ο ΠΡΟΤΟΥΡ, όπως αποφασίστηκε στη χθεσινή πολύωρη συνεδρίαση του διοι­κητικού συμβουλίου του...

Στη συνεδρίαση τέθηκε επί τάπητος η πορεία εξέ­λιξης της φετινής τουριστικής περιόδου με βάση τα μηνύματα που υπάρχουν από τις τουριστικές εκθέσεις στις οποίες έλαβε μέρος ο ΠΡΟΤΟΥΡ και τις προκρα­τήσεις που γίνονται από όλες τις τουριστικές αγορές.
Όπως δήλωσε στην «ΠΡΟΟΔΟ» ο πρόεδρος του ΠΡΟ­ΤΟΥΡ και δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς, τα μη­νύματα που υπάρχουν για την πορεία της φετινής του­ριστικής σεζόν είναι αισιόδοξα και όπως εκτιμάται οι αφίξεις θα σημειώσουν αύξηση σε σχέση με πέρυσι.
«Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εφησυχάσουμε αλλά να είμαστε σε εγρήγορση, λόγω της ρευστότητας που επικρατεί. Oι tour operators φαίνεται ότι ασκούν από τώρα πιέσεις στους ξενοδόχους για περαιτέρω μείωση των ήδη χαμηλών τιμών που προσφέρουν» τό­νισε ο κ. Κουσουρνάς.
Αυτό που αποφασίστηκε χθες είναι να περιοριστούν οι δαπάνες για την παρουσία της Ρόδου μέσω του ΠΡΟ­ΤΟΥΡ στις διάφορες τουριστικές εκθέσεις, προκειμένου να δοθεί βάρος και έμφαση στα social media. Στο πλαίσιο αυτό η παρουσία του ΠΡΟΤΟΥΡ στη διεθνή έκθεση του Βερολίνου που θα διεξαχθεί από τις 6-10 Μαρτίου θα εί­ναι διαφορετική απ΄ότι τα προηγούμενα χρόνια.
Το περίπτερο που θα μισθωθεί θα έχει δύο επίπεδα, και για την προβολή της Ρόδου θα δοθεί βαρύτητα στην σύγχρονη τεχνολογία.
Επίσης, χθες συζητήθηκε το ενδεχόμενο να πραγματο­ποιηθούν επιπλέον δράσεις σε Λονδίνο και Μόσχα που θα στοχεύουν στην προσέλκυση περισσότερων τουρι­στών στη Ρόδο από τις χώρες αυτές.
Ακόμη συζήτηση έγινε και για τα δρομολόγια που θα εκτελέσει φέτος προς τη Ρόδο η αεροπορική εταιρεία Ryanair, μετά τη συμφωνία που επιτεύχθηκε για τη συν­διαφήμιση του νησιού.
Τέλος, αποφασίστηκε η λειτουργία από φέτος περιπτέ­ρου του ΠΡΟΤΟΥΡ στο αεροδρόμιο Διαγόρας που θα στοχεύει στην ενημέρωση των τουριστών που επισκέ­πτονται το νησί. 
proodos.
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου