Η Ρόδος έσβησε τα φώτα!

Μια πολύ όμορφη γιορτή πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο δημαρχειακό μέγαρο αφού η Ρόδος συμμετείχε για μια ακόμη χρονιά στην εκδήλωση για την...
ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας, "Ώρα της Γης", κλείνοντας συμβολικά για μια ώρα τα φώτα σε δημόσια κτίρια της πόλης μας όπως τα ΕΛ.ΤΑ, το Δημαρχείο, η Περιφέρεια, η Τράπεζα της Ελλάδος και το Αστυνομικό Μέγαρο. 

Υπο το φως των κεριών, αλλά και ένα μουσικό σχήμα με τον κ. Ηλία Αναστασιάδη από το μουσικό σχολείο Ρόδου καθώς και τη μικτή χορωδία του Δήμου Ρόδου υπό τη Διεύθυνση του μαέστρου κ. Μιχάλη Καλαεντζή, η βραδιά μετατράπηκε σε μια ιδιαίτερα όμορφη γιορτή, αποδεικνύοντας πως η Ρόδος είναι αρκετά ευαισθητοποιημένη σε θέματα οικολογίας. 

Θα πρέπει να σημειωθεί πως για την εκδήλωση παραχώρησαν την προηγούμενη εβδομάδα συνέντευξη τύπου τόσο η υπεύθυνη εθελοντισμού της Δημοτικής Αρχής κα 'Αννα Χατζηνικήτα όσο και η υπεύθυνη πολιτιστικών της δημοτικής κοινότητας Ρόδου κα Ιωάννα Μαρίνου οι οποίες επεσήμαναν την ανάγκη ευαισθητοποίησης των πολιτών στα θέματα οικολογίας.
rodiaki.
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου