Σε κοινό αγώνα για τα τρενάκια και τα ανοιχτά πούλμαν


Μαζί με τους ταξιτζήδες, ΡΟΔΑ και ΚΤΕΛ. Αποφασισμένοι για όλα, καθώς «καταστρατηγούνται νόμοι και δουλεύουν σε βάρος μας», είναι η κοινή γραμμή...
Ενιαίο μέτωπο κατά των ανοιχτών τουριστικών λεωφορείων συγκροτούν οι ιδιοκτήτες ταξί, η ΡΟΔΑ και το ΚΤΕΛ. Στη χθεσινοβραδινή Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Ρόδου, που πραγματοποιήθηκε στη κατάμεστη αίθουσα του Επιμελητήριου Δωδεκανήσου με τη Συμμετοχή του προέδρου της ΡΟΔΑ Δημήτρη Καραντζιά, του προέδρου της Δημοτικής Επιχείρησης Μανώλη Κοντουδάκη και του προέδρου του ΚΤΕΛ Ρόδου Σάββα Κώστα αποφασίσθηκε ομόφωνα να σταλούν ξεχωριστά υπομνήματα προς τα συναρμόδια υπουργεία, τους τοπικούς βουλευτές, τους τοπικούς άρχοντες της Ρόδου και τους εκπροσώπους των διαφόρων φορέων για την αλλαγή των τεσσάρων στάσεων των open bus που δημιουργούν έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα. Τα υπομνήματα θα συνταχθούν σε συνεννόηση με τους νομικούς συμβούλους των τριών συλλόγων. Ο πρόεδρος των ιδιοκτητών ταξί αφήνει μάλιστα ανοιχτό το ενδεχόμενο να υποβληθούν και μηνυτήριες αναφορές κατά των υπευθύνων για την καθυστέρηση της υπογραφής της Κοινής Υπουργικής Απόφασης που θα επικυρώνει την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου για την αλλαγή των τεσσάρων στάσεων των τουριστικών λεωφορείων.
«Αποφασίσαμε ομόφωνα ννα στείλουμε ξεχωριστά υπομνήματα στους τοπικούς μας βουλευτές, τον Περιφερειάρχη,το Δήμαρχο, στους φορείς και στα υπουργεία. Αν μάλιστα οι νομικοί μας σύμβουλοι τον κρίνουν απαραίτητο δεν αποκλείεται να υποβάλουμε και μηνυτήριες αναφορές.Δεν ζητάμε τίποτε παράλογο. Θέλουμε απλά να εφαρμοσθεί η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για την αλλαγή των τεσσάρων στάσεων των open bus. Δεν λέμε να μη δουλέψουν τα ανοιχτά λεωφορεία. Δεν μπορεί όμως κανείς να εργάζεται σε βάρος του άλλου. Δεν νομίζω ότι είναι μεγάλη υπόθεση να μεταφερθούν λίγα μέτρα παραδίπλα οι στάσεις αυτές που δημιουργούν έντονο πρόβλημα κυκλοφοριακής συμφόρησης», δήλωσε ο κ.Χατζηγεωργίου.
Rodosalarm
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου