Νέα τραγωδία συνέβη στο νησί μας

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία από το τραγικό παιχνίδι που έμελλε να παίξει η μοίρα στην οικογένεια 38χρονου από το Μαντρικό, ο οποίος κοιμήθηκε και δεν ξύπνησε ποτέ..! 


Πρόκειται για τον Νικόλαο Κατσούλη του Ανδρέα, μηχανικό αυτοκινήτων, έγγαμο και πατέρα δύο ανήλικων παιδιών, ο οποίος τέτοιες ημέρες πριν από δύο χρόνια είχε χάσει τον 39χρονο αδελφό του Ιωάννη, σε ατύχημα με δυναμίτιδα που είχε σημειωθεί στο Μαντρικό! 
Οι συμπτώσεις πολλές και συγκλονίζουν την οικογένεια, τους συγγενείς, τους φίλους, οι οποίοι ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη στον 38χρονο. 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το άτυχο παλικάρι δεν αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας ούτε είχε ενοχλήσεις που θα μπορούσαν ίσως να τον υποψιάσουν για αυτό που θα συνέβαινε. 
Προχθές βράδυ, όπως κάθε βράδυ, έπεσε να κοιμηθεί μαζί με την σύζυγο του στο σπίτι τους στην Παστίδα. 
Όμως δεν ξύπνησε ποτέ! 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θάνατος του οφείλεται σε ανακοπή. 
Η κηδεία του 38χρονου Νίκου Κατσούλη θα γίνει σήμερα στις 11 το πρωί στο Μαντρικό. 
Υπενθυμίζεται πως το ατύχημα με τον αδελφό του 38χρονου είχε συμβεί Μεγάλο Σάββατο 23 Απριλίου 2011 στις 18.40 στην περιοχή Μαντρικό όπου διέμεναν ο Ιωάννης Κατσούλης αγρότης και ο Νικόλαος Ποτσάκης του Εμμανουήλ 30 ετών χειριστής βαρέων μηχανημάτων, στην αποθήκη ισόγειας οικοδομής του 39χρονου και σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσαν τότε οι πυροτεχνουργοί της αστυνομίας και οι ανώτεροι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ που έφθασαν επιτόπου, οι δύο άνδρες είχαν βρει ακαριαίο θάνατο. 
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου