Νέα φωτιά «έπνιξε» χθες την πόλη

Καθημερινή έχει γίνει πλέον η κατάσταση στον καταυλισμό των τσιγγάνων στο Κορακόνερο με τις φωτιές και τους καπνούς που «πνίγουν» τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής..! 
Για μια ακόμη φορά, χθες το μεσημέρι, ο καταγάλανος ουρανός της Ρόδου, πήρε μαύρο χρώμα από τους καπνούς που ήταν ορατοί από αρκετά χιλιόμετρα πιο μακριά γεγονός που αναστάτωσε κατοίκους και διερχόμενους της περιοχής. 

Η κατάσταση τα τελευταία χρόνια έχει ξεπεράσει κάθε όριο, αφού το φαινόμενο είναι σχεδόν καθημερινό, ενώ οι κάτοικοι που έχουν αγανακτήσει από την ανεξέλεγκτη και επαναλαμβανόμενη κατάσταση. 

Και ενώ συνήθιζαν μέχρι πρότινος οι φωτιές να μπαίνουν το βράδυ προκειμένου να μην γίνονται τόσο αισθητές στον κόσμο, χθες, η φωτιά εντοπίστηκε μέρα μεσημέρι, γεγονός που καταδεικνύει ότι δεν υπάρχει φόβος από τους ίδιους για τις όποιες κυρώσεις. 

Η πολιτεία δείχνει ανίκανη να αντιμετωπίσει το πρόβλημα και να ελέγξει την κατάσταση με αποτέλεσμα να «πνίγεται» η περιοχή με τοξικό καπνό. 

Διαρρήξεις, κλοπές, επαιτεία, φωτιές, παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. από την μεριά των τσιγγάνων έχουν ως αποτέλεσμα οι αρχές της περιοχής μας να ασχολούνται καθημερινά μαζί τους, χωρίς όμως να μπορούν να δώσουν οριστική λύση στο χρόνιο αυτό πρόβλημα. 
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου