Είχε στήσει καντίνα στο δάσος

Μέσα σε δασική περιοχή είχε στήσει την καντίνα του ένας 57χρονος, ο οποίος συνελήφθη διότι εκτός αυτού είχε παραβεί και τη σχετική υγειονομική νομοθεσία..!
 Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο 57χρονος είχε τοποθετήσει την καντίνα του στην περιοχή Τρεις και εντός δασικής έκτασης σε παράβαση του σχετικού δασικού κώδικα. 

Σε έλεγχο όμως που του έγινε προχθές στις 4 το απόγευμα από αστυνομικούς του Τμήματος Ιαλυσού διαπιστώθηκε ότι είχε και παραβάσεις που αφορούν τον υγειονομικό κανονισμό. 

Ο 57χρονος συνελήφθη, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και χθες προσήχθη ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα ο οποίος και κίνησε τη νόμιμη διαδικασία. 

Αξίζει να σημειωθεί πως ενόψει και της αντιπυρικής περιόδου οι έλεγχοι από τις αρμόδιες υπηρεσίες θα ενταθούν ακόμη περισσότερο, ενώ έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. τονίζουν πως ειδικά για τις δασικές περιοχές υπάρχουν νόμοι και κανόνες που θα πρέπει να τηρούνται από όλους μας. Σε διαφορετική περίπτωση οι παραβάτες θα συλλαμβάνονται και θα παραπέμπονται στη δικαιοσύνη.

rodiaki. 
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου