Η άγρα πελατών αφορά όλη τη Ρόδο

Ούτε τα πρόστιμα, ούτε οι συλλήψεις, αλλά ούτε και οι καθημερινοί έλεγχοι από την πλευρά των αστυνομικών αρχών φαίνεται να βάζουν φρένο στην ανεξέλεγκτη δράση των «κραχτών»...
που εδώ και χρόνια υφίσταται σε όλες σχεδόν τις τουριστικές περιοχές του νησιού μας. 

Τα πρόσφατα περιστατικά ξυλοδαρμού μεταξύ του προσωπικού των καταστημάτων που σημειώθηκαν στην πόλη της Ρόδου, φανερώνουν με τον χειρότερο τρόπο ότι η κατάσταση όχι μόνο δεν έχει μετριαστεί αλλά γίνεται χειρότερη μέρα με τη μέρα. 

Παρά τις σχετικές προσπάθειες που έγιναν τα τελευταία χρόνια, η απαράδεκτη (και τριτοκοσμική κατάσταση) με την άγρα πελατών, εξακολουθεί να υφίσταται. Όχι μόνο στην Παλιά Πόλη αλλά και σε άλλες κεντρικές περιοχές της πόλης μας. 

Το γεγονός μας εκθέτει συστηματικά στα μάτια των ξένων και Ελλήνων επισκεπτών και δυστυχώς, κάποιοι δείχνουν να μην συμμορφώνονται με τίποτε, γράφοντας στα παλιά τους τα παπούτσια θεσμούς και νόμους. 

Αξίζει να τονιστεί ότι τα τελευταία χρόνια έγιναν προσπάθειες ακόμα και μεταξύ των ανταγωνιστικών επιχειρήσεων να συμφωνήσουν σε μια φόρμουλα λειτουργίας των επιχειρήσεών τους χωρίς την παρουσία «κραχτών», αλλά η συμφωνία δεν τηρήθηκε και εγκαταλείφθηκε πολύ γρήγορα. 
http://www.rodiaki.gr/article.php?id=255440&catid=8&maincatid=1
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου