Καθαρίστηκε επιτέλους ο σκουπιδότοπος!

Καθαρίστηκε ο χώρος λίγο πριν το θέατρο Μεσαιωνικής τάφρου, στο σημείο μέσα από το τείχος που βρίσκεται στα δεξιά του δρόμου. 
Ο σκουπιδότοπος που είχε δημιουργηθεί εκεί, δεν υπάρχει πλέον καθώς τα συνεργεία απομάκρυναν τα σκουπίδια και όλα τα αγριόχορτα που υπήρχαν, σε απόσταση αναπνοής από το λιμάνι.

Μέχρι και πριν λίγες μέρες περνώντας κανείς από το λιμενικό ταμείο και παίρνοντας το δρόμο για την περιοχή του Κόβα λίγο πριν το θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου, στα δεξιά συναντούσε ένα σημείο έξω από το τείχος με δέντρα που έχει μεταβληθεί σε χώρο στάθμευσης.

Ο χώρος ήταν καθαρός απαλλαγμένος από σκουπίδια και χόρτα, όμως αν κινούνταν κάποιος λίγα μέτρα αριστερά από το σημείο αυτό και κοίταζε μέσα στο τείχος θα έβλεπε ένα απίστευτο όσο και απαράδεκτο θέαμα.

Μεγάλες ποσότητες σκουπιδιών είχαν σωρευτεί εκεί σαν κάποιος να έχει αδειάσει αρκετούς κάδους με σκουπίδια. Δεν ήταν όμως μόνο τα σκουπίδια που βρίσκονταν εκεί, ήταν και η όλη κατάσταση στην οποία βρισκόταν η τάφρος, αφού είχε πνιγεί από τα άγρια χόρτα.

Όπως είχε επισημάνει η «Ρ» συνεργεία καθαριότητας καθάρισαν το γύρω χώρο στον οποίο σταθμεύουν τα αυτοκίνητα αλλά απέφυγαν να μαζέψουν τα σκουπίδια μέσα από το τείχος που ήταν πολύ περισσότερα σε ποσότητα.

Αυτό το θέαμα αντίκριζαν καθημερινά όσοι τουρίστες πάρκαραν τα αυτοκίνητά τους εκεί, αφού κάποιος ανεγκέφαλος έχει μετατρέψει το σημείο σε πρόχειρο σκουπιδότοπο δημιουργώντας εστία μόλυνσης, ενώ και αυτοί που έπρεπε να τον καθαρίσουν τον είχαν προσπεράσει.

Τελικά όχι μόνο τα σκουπίδια μαζεύτηκαν τα οποία είχαν ανακατευτεί με κλαδιά και φύλλα, αλλά και όλη η περιοχή προφανώς με μηχανήματα που βοήθησαν ώστε να απομακρυνθεί όλη η βλάστηση.






Καθαρίστηκε επιτέλους  ο σκουπιδότοπος!
Καθαρίστηκε επιτέλους  ο σκουπιδότοπος!
Καθαρίστηκε επιτέλους  ο σκουπιδότοπος!
Καθαρίστηκε επιτέλους  ο σκουπιδότοπος!
Καθαρίστηκε επιτέλους  ο σκουπιδότοπος!
http://www.rodiaki.gr/article.php?id=254715&catid=5&maincatid=1
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου