ΣΟΚ: Έδεσαν με σύρμα την κοιλιά της γάτας προκαλώντας της ανεπανόρθωτη βλάβη

Τουρίστες στη Λίνδο της Ρόδου εντόπισαν τη γάτα που βλέπετε στη φωτογραφία να φέρει σφιχτά δεμένη στην κοιλιά της μια θηλιά από σύρμα...
Οι ξένοι φιλόζωοι που θέλησαν να σώσουν το ζώο αρχικά επικοινώνησαν με το σωματείο «Paws & Claws Animal Rescue Rhodes» ζητώντας βοήθεια.
Τελικά μετά από 5 μέρες προσπαθειών ο φιλοζωικός σύλλογος «THE GREEK CAT WELFARE SOCIETY» που ενημερώθηκε για το μαρτύριο του ζώου κατάφερε σε συνεργασία με τους φιλότιμους τουρίστες να πιάσει τη γάτα και να την μεταφέρει στον κτηνίατρο.
Όταν γιατρός έκοψε το σύρμα το οποίο είχε γίνει ένα με το σώμα του ζώου είδε την εκτεταμένη βλάβη που είχε δημιουργηθεί στα εσωτερικά του όργανα. Για να το απαλλάξουν από το μαρτύριο – καθώς προφανώς ζούσε έτσι για καιρό ίσως από μωρό – προχώρησαν στην ευθανασία του.
Πρόκειται για άλλο ένα έγκλημα εις βάρος ενός ανυπεράσπιστου ζώου μάρτυρες του οποίου έγιναν τουρίστες. Η Ελλάδα θα τους μείνει αξέχαστη – αυτό είναι βέβαιο – αλλά για τους λάθος λόγους!
Το σωματείο «Paws & Claws Animal Rescue Rhodes» όπως έγραψε στη σελίδα του στο facebook δεν θέλησε να δώσει στη δημοσιότητα επιπλέον φωτογραφίες που δείχνουν το μέγεθος της βλάβης που υπέστη το ζώο από το μαρτύριο, αφού της χαρακτηρίζει σοκαριστικές.


Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment