Ρόδος: Ο εφιάλτης της φοιτήτριας ξεκίνησε όταν έβαλε την κάρτα στο ΑΤΜ!

Η νεαρή φοιτήτρια έφτασε έξω από τράπεζα για να κάνει ανάληψη χρημάτων από ΑΤΜ…Επίθεση σε φοιτήτρια μέρα μεσημέρι πραγματοποίησαν δύο άγνωστοι δράστες, την ώρα που...
η 18χρονη επιχειρούσε να κάνει ανάληψη από ATM τράπεζας στο κέντρο της πόλης.
Το περιστατικό, σημειώθηκε την περασμένη Δευτέρα (04-11-2013) στην οδό Εθνάρχου Μακαρίου έξω από τραπεζικό υποκατάστημα, όταν δύο άτομα πλησίασαν απειλητικά την 18χρονη και της ζήτησαν να τους παραδώσει το πορτοφόλι της.
Η 18χρονη, αρνήθηκε αρχικά και τότε ο ένας από τους δύο, την άρπαξε από το λαιμό, την κόλλησε στον τοίχο και αφού την ακινητοποίησε της πήρε το ποσό των 50 ευρώ που είχε συνολικά στο πορτοφόλι της. Σύμφωνα με την rodiaki.gr, μόλις ξεπέρασε το αρχικό σοκ η 18χρονη, μετέβη αμέσως στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου η οποία απέχει περίπου 200 μέτρα από το σημείο όπου και φανερά σοκαρισμένη κατήγγειλε το περιστατικό.
Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η 18χρονη στην αστυνομία, πρόκειται για δύο άτομα ηλικία 30 περίπου ετών. Ο ένας ήταν ψηλός (άνω του 1.80) και παχουλός. Είχε μούσι και φορούσε σκουρόχρωμο φούτερ. Ο δεύτερος ήταν αδύνατος, ήταν αξύριστος είχε κοντά μαλλιά και ήταν καστανόξανθος. Ο δεύτερος ήταν που την άρπαξε από το λαιμό, την κόλλησε στον τοίχο και αφού την ακινητοποίησε μπόρεσαν και άρπαξαν το ποσό που είχε στην τσάντα της η φοιτήτρια.
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment