Αρχάγγελος Μιχαήλ, ο μεγαλύτερος πολεμιστής μεταξύ των Αγγέλων ( ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ)

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Διέσωσε, από την πτώση τις αγγελικές δυνάμεις με το «στώμεν καλώς, στώμεν μετά φόβου» και για την παρρησία του ο Τριαδικός Θεός του έδωσε τη θέση του «΄Αρχοντος των αγγελικών Ταγμάτων».

Είναι αυτός είναι που θα αναγγείλει την δεύτερη παρουσία του Ιησού Χριστού και την αρπαγή της εκκλησίας Του. (1 Θεσσαλονικείς 4:16-17) Εμφανίζεται προφητικά να ηγείται στρατιάς αγγέλων σε πόλεμο στον ουρανό, κατά «του μεγάλου Δράκοντα, του αρχαίου φιδιού, του Σατανά και των αγγέλων του όπου υπερισχύει ο Μιχαήλ και τους ρίχνει στη γη. (Αποκάλυψη 12:7)
Το όνομα του σημαίνει «Αυτός που είναι σαν τον Θεό» αποκαλείται επίσης ο Πρίγκιπας του Φωτός ή ο μέγας Ταξιάρχης του Θεού. Το όνομά του προέρχεται από το maha – el. Στα αρχαία Ινδικά σημαίνει « Μέγας». Το Ελ στα Αρχαία Ελληνικά σημαίνει φως ενώ στα Αρχαία Αιγυπτιακά σημαίνει Θεός. Είναι τεράστιος και κρατά στο χέρι ένα ξίφος. Το φωτοστέφανο του είναι κυανό του κοβαλτίου αναμεμειγμένο με βυσσινί. Όταν είναι παρών, σπίθες από αυτά τα χρώματα φαίνονται γύρω σας. Είναι ο μεγαλύτερος Πολεμιστής μεταξύ των Αγγέλων. Ο προστάτης και καθοδηγητής του φωτός και της αγάπης. Μας βοηθά να ξεριζώσουμε τον φόβο από μέσα μας και εμφυσάει το θάρρος στους ανθρώπους. Θα επέμβει για μας, ιδιαίτερα αν μια κατάσταση έρχεται σε αντίθεση με τον σκοπό που ήλθαμε να επιτελέσουμε σε αυτή την ζωή.
Ο Αρχάγγελος βοηθά να λήξουν ειρηνικά οι τσακωμοί μέσα στην οικογένεια, με αγαπημένα άτομα, με γείτονες, με φίλους, με κρατικές υπηρεσίες ακόμα και με αγνώστους.
Ο Αρχάγγελος διαλύει την αρνητική ενέργεια, όταν αυτό ζητηθεί. Μπορεί να μεταφέρει τους αρνητικά σκεπτόμενους ανθρώπους (είτε είναι εν ζωή είτε όχι) στο φώς του Θεού για να θεραπευτεί ο νους τους. Ζητείστε από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ βοήθεια οποτεδήποτε νοιώθετε αρνητικότητα. Θα καθαρίσει αμέσως την αρνητική ενέργεια από οποιοδήποτε χώρο όπως (ο νους και η καρδιά σας). Όποτε νοιώσετε φόβο ή ανησυχία, πέστε νοερά «Αρχάγγελε Μιχαήλ, προστάτευε με και ηρέμησε με τώρα» Αν είστε σε ένα μέρος ή σε μια επικίνδυνη γειτονιά, ζητήστε από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ να γίνει ο Αγγελικός σας σωματοφύλακας - να σας συνοδεύει, να σας προστατεύσει ή να σας οδηγήσει. Στην ουσία μπορείτε να του ζητήσετε να μείνει παντοτινά πλάι σας για να είσαστε πάντα ασφαλείς κάτω από την ισχυρή προστασία του. Απλά πείτε νοερά «Αρχάγγελε Μιχαήλ, παρακαλώ γίνε ο προστάτης άγγελος μου σε όλες τις κατευθύνσεις της ζωής».

Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment