ΣΟΚ: ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΒΙΑΖΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΡΟΔΟΥ ΜΙΛΗΣΕ !!!

Στην Αρχάγγελο Ρόδου τα πρώτα σημάδια παρακμής στην κοινωνία άρχισαν να φαίνονται,δυστυχώς αλλά αυτή είναι η αλήθεια !!! στο χωριό  που γεννούσε μάνες και πατεράδες με την έννοια της λέξης,,,σήμερα πλέον μαθαίνουμε για άκρως εξευτελιστικές καταστάσεις που ντροπιάζουν ολόκληρο το νησί!!!
Πάμε όμως στο θέμα μας.
Η νεαρή κοπέλα  με μάνα από την Αρχάγγελο και πατέρα απο τα Λάερμα ζούσε σε μια οικογένεια διαζευγμένη,ο πατέρας της έφυγε από το σπίτι μια ωραία πρωία λόγο πως

δεν άντεχε τον κοινωνικό εξευτελισμό που δεχότανε στο χωριό που ως γνωστό η γυναίκα του του τα φορούσε με διάφορους !!!
Λέγετε πως μόλις ο άνθρωπος πήγαινε στην δουλειά οι εραστές πηδουσαν εντός της οικίας και άρχιζαν τα "όργανα.
"Τα κέρατα του ανθρώπου έφταναν στο ταβάνι" με αποτέλεσμα να χωρίσει εγκαταλείποντας όμως και τα παιδιά του με την μάνα "πάρτα όλα" χωρίς να προσπαθήσει να διεκδικήσει τα παιδιά του ποτέ! έχει δε και δύο γιους  μαζί με την ακατονόμαστη !!αν είναι δικά του τα παιδιά δηλαδή,και από ότι μάθαμε ο ένας από τους γιους του ζει μαζί του στα Λάδερμα Ρόδου.

Φέρει και αυτός σοβαρές ευθύνες ως προς την κατάληξη του παιδιού!!!!!!!!!!!!

Μετά από της γνωστές καταγγελίες της μικρής κοπέλας  περί βιασμού της και εμπορίας λευκής σαρκός από τους γονιούς της η κοινή γνώμη της Ρόδου μένει άφωνη περιμένει και επιζητά την καταδίκη αυτών των άθλιων ανθρωποειδών !!
Όμως έχουμε και άλλα !!!
Η ακατονόμαστη έμπλεξε τα τελευταία χρόνια με έναν φορτηγατζή !!!
Φαίνεται όμως πως ο  φορτηγατζής ως  επιβήτορας του σπιτιού δεν του έφτανε μόνο η μάνα και άρχισε και το παιδί που ήταν μόλις 11 χρονών και όχι 14 που γράφετε!!! το κάθαρμα λοιπόν αφού εκμεταλλεύτηκε και βίαζε κατά εξακολούθηση το μικρό κορίτσι,,,,άρχισε και να το προωθεί σε κλειστό κύκλο ανωμάλων με αδρά αμοιβή που ξεπερνούσε τα 400 ευρώ την επίσκεψη με πλάτες της μάνας?!!!!που πρέπει να ήταν εν γνώση της η εμπορία και διακίνηση λευκής σαρκός στο παιδί της!!!

Το κορίτσι μεγάλωσε λοιπόν σε αυτό το περιβάλλον ώσπου δεν άντεξε άλλο αυτό το βασανιστήριο και εκμετάλλευσή από τους "γονείς" της και μίλησε  με τον καθηγητή της Α-Κ στο ΕΠΑΛ Αρχαγγέλου όπου αυτός ενημέρωσε της αρχές για το περιστατικό όπου και συλλάβαμε τους άθλιους γονείς,,,
Την μάνα την λένε Ανθ,,,, Θυμ,,, ,το όνομα του επιβήτορα φορτηγατζή λόγο πως είναι  από την πάνω Ελλάδα ερευνάτε από τα λαγωνικά μας!!

ΦΑΝΤΑΣΤΕΊΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ-ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΓΊΝΟΝΤΑΙ  ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΤΡΌΠΑΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΒΥΘΊΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ
PARAPONA-RODOU

ΠΗΓΗ:ΡΟΔΙΟΣ ΚΗΡΥΞ
Share on Google Plus

About Ποσειδωνία Ρόδος

    Blogger Comment
    Facebook Comment