Άναψαν κερί σε πιλότο για τον άψογο χειρισμό του ελάχιστα μέτρα πάνω από τον αεροδιάδρομο του αεροδρομίου «Διαγόρας»

Ενώ κατέβασε τροχούς για προσγείωση στα 300 μέτρα περίπου πριν το έδαφος εντόπισε ισχυρή ριπή ανέμου και άλλαξε την πορεία του αεροσκάφους...

Σύμφωνα με μαρτυρίες επιβατών της πτήσης 720 της Aegean Airlines Θεσσαλονίκη προς Ρόδο χθες στις 6 το απόγευμα ο πιλότος της συγκεκριμένης πτήσης χειρίστηκε με τον πιο ιδανικό τρόπο την ανεμοθύελλα που επικρατούσε χθες το απόγευμα στο νησί της Ρόδου.
Ειδικότερα, η πτήση  720 της Aegean Airlines από Θεσσαλονίκη  έφτασε στην ώρα της (19:10) πάνω από το αεροδρόμιο «Διαγόρας». Και ενώ ήταν όλα έτοιμα για την τροχοπέδηση στα 300 μέτρα πριν το έδαφος ο πιλότος ενημέρωσε τους επιβάτες για αναγκαστική απότομη κλίση του αεροσκάφους  λόγω εντοπισμού ισχυρή και άκρως επικίνδυνης ριπής ανέμου. Το αεροσκάφος στην ουσία απογειώθηκε ξανά και επέστρεψε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».
Σύμφωνα με τις εγκυρες πληροφοριές του ifmedia oι επιβάτεςκατέλυσαν στο πολυτελές ξενοδοχείο Santa beach που βρίσκεται στην Αγ.Τριάδα. Κάποιοι μάλιστα άρχισαν να διαμαρτύρονται ότι θα μπορούσε να προσγειωθεί το αεροσκάφος στο αεροδρόμιο «Διαγόρας»  εφόσον έφτασε τόσο κοντά στον αεροδιάδρομο.  
Ακούγοντας όμως σήμερα το πρωί για το ατύχημα που συνέβη στο  αεροδρόμιο «Διαγόρας» με το αεροσκάφος της SKYEXPRESS μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για τον πιλότο της Aegean Airlines που δεν έθεσε τη ζωή τους σε κίνδυνο. Κάποιοι μάλιστα τον αναζήτησαν πριν λίγο στο ξενοδοχείο και έσπευσαν να τον συγχαρούν προσωπικά. Κάποιοι άλλοι πήγαν στην εκκλησία της  Αγ.Τριάδας και άναψαν κερί.  
Αυτό όμως που προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση και απορία στους επιβάτες της  Aegean είναι ότι σχεδόν την ίδια ώρα πιλότος της Rynair διακινδύνευσε και προσγείωσε το αεροσκάφος κάτω από πολύ άσχημες συνθήκες στο αεροδρόμιο «Διαγόρας».
K.T. IF media
Share on Google Plus

About Ποσειδωνία Ρόδος

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου