Πάνω από 50.000 επισκέπτες στο κατάστημα Praktiker στη Ρόδο!

Το νέο κατάστημα της Praktiker Hellas στη Ρόδο διανύει τον δεύτερο μήνα της επιτυχημένης λειτουργίας του, με τους πρώτους πελάτες του να επωφελούνται από τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει!

Χαρακτηριστικό της εξαιρετικά θετικής ανταπόκρισης του κοινού για το κατάστημα Praktiker στη Ρόδο αποτελεί το γεγονός ότι κατά τον πρώτο κιόλας μήνα λειτουργίας του, το κατάστημα υποδέχτηκε και εξυπηρέτησε περισσότερους από 50.000 επισκέπτες που πραγματοποίησαν αγορές προϊόντων για το σπίτι, τον κήπο, τις κατασκευές, το αυτοκίνητο, αλλά και τον ελεύθερο χρόνο τους.
Οι πελάτες της Praktiker Hellas στη Ρόδο επωφελήθηκαν από τις ειδικές προσφορές και υπηρεσίες που έγιναν με αφορμή τα εγκαίνια του νέου καταστήματος, και οι οποίες αφορούσαν είδη από όλα τα τμήματα και τις κατηγορίες προϊόντων.
Παράλληλα, έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από τις ανταγωνιστικές τιμές της μεγάλης ποικιλίας προϊόντων, αλλά και την εξυπηρέτησή τους, ενώ 10 ήταν οι τυχεροί νικητές που κέρδισαν τα δώρα του μεγάλου διαγωνισμού που διενεργήθηκε (μεταξύ άλλων, μία smart TV, ένα κλιματιστικό, δύο ηλεκτρικά εργαλεία, κ.ά.).  
Στόχος του νέου καταστήματος Praktiker Hellas στη Ρόδο είναι να διαδώσει στους κατοίκους του νησιού αλλά και της ευρύτερης νησιωτικής περιοχής τη φιλοσοφία DIY και να τους εμπνεύσει να δημιουργήσουν μοναδικές ιδιόχειρες κατασκευές, καλύπτοντας παράλληλα τις ανάγκες τους για ανανέωση και εξοπλισμό του σπιτιού τους.
Η ομάδα του καταστήματος βρίσκεται στο πλευρό όλων των επίδοξων, αλλά και πιο έμπειρων DIYers, ώστε να τους προτείνει έξυπνες λύσεις για το σπίτι, τον κήπο, τα χόμπι τους, αλλά και να τους καθοδηγήσει για ακόμα πιο επιτυχημένες και λειτουργικές κατασκευές.
www.rodiaki.gr
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου