Θλιβερό τέλος για τον 82χρονο Σάββα Τσακίρη – Εντοπίστηκε νεκρός από κυνηγούς

Λίγο πρίν τις 6μ.μ. ώρα, εντοπίστηκε νεκρός από κυνηγούς το άψυχο σώμα του αγνοούμενου 82χρονου συμπολίτη μας.

Να σημειωθεί ότι εντελώς συμπτωματικά, σήμερα το πρωί, και σε απόσταση περίπου 4 χιλιομέτρων, εντοπίστηκε από εθελοντή το αγροτικό φορτηγάκι του αγνοούμενου Σάββα Τσακίρη.
Μάλιστα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τους κυνηγούς έφερε κοντά στο άψυχο σώμα του άτυχου συμπολίτη μας οι σκύλοι των που είχαν μαζί τους οι κυνηγοί, αφού η ιδιαίτερη οσμή που αναδύονταν από το ήδη αποσυντιθέμενο σώμα τους έφερε κοντά του, αιτία να μεταβούν και οι κυνηγοί να δουν τι ήταν αυτό που κρατούσε τους σκύλους τους σε τέτοια νευρικότητα.
Εκεί ήρθαν αντιμέτωποι με το μακάβριο θέαμα της σορού του 82χρονου, όπου και αμέσως ενημέρωσαν την Αστυνομία.Στο σημείο βρέθηκαν εξιδανικευμένοι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. από τη Ρόδο, αλλά και του Αστυνομικού Σταθμού Αφάντου, και αφού ολοκλήρωσαν τις απαραίτητες διαδικασίες, με εντολή του ιατροδικαστή οδηγήθηκε το άψυχο σώμα του 82χρονου Σάββα Τσακίρη στο νοσοκομείο της Ρόδου για διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
Τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο στον άτυχο συμπολίτη μας θα δοθούν μετά το πέρας των απαραίτητων ενεργειών από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ρόδου και των Αστυνομικών αρχών, όπου θα διαλευκανθεί και η υπόθεση, εάν τελικά δηλαδή είναι εγκληματική ενέργεια, ή απλές συμπτώσεις, να βρεθούν το όχημα του αγνοούμενου σε άλλη περιοχή και το άψυχο σώμα του σε άλλο σημείο, όπου η μεταξύ τους απόσταση ήταν τουλάχιστον 4 χιλιόμετρα, σε αγροτική περιοχή, και αρκετά απομονωμένη όπου δύσκολα θα εντοπίζονταν έγκαιρα.
Agnooumenos-Auto 190916e
http://www.rodospress.gr/
© www.rodospress.gr
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου