Σφραγίστηκε κατάστημα στον Έμπωνα λόγω έλλειψης... προσωπικού - Δεν μπορούσε να γίνει έλεγχος για την άδεια λειτουργίας από την Διεύθυνση Υγείας

Απίστευτο και όμως αληθινό! Κατάστημα εστίασης στον Έμπωνα «σφραγίστηκε» και παραμένει κλειστό λόγω έλλειψης προσωπικού...

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, έπειτα από καταγγελίες που έγιναν σε βάρος του, του ζητήθηκε να καταθέσει συγκεκριμένα έγγραφα για να μπορέσει να εκδοθεί μόνιμη άδεια λειτουργίας του καταστήματός του.

 Ως όφειλε κατέθεσε κανονικά τα σχετικά έγγραφα που του ζητήθηκαν στις 8 Αυγούστου και από τότε περιμένει καρτερικά τους υπαλλήλους της Διεύθυνσης Υγείας να πραγματοποιήσουν τον έλεγχο για το κατά πόσο πληροί τις απαραίτητες υγειονομικές προϋποθέσεις για να του δοθεί η άδεια λειτουργίας.

 Όπως όμως ενημερώθηκε μετά τις αγωνιώδεις προσπάθειές του να μάθει πότε θα γίνει ο σχετικός έλεγχος, η Διεύθυνση Υγείας δεν διαθέτει επαρκές προσωπικό και ως εκ τούτου δεν μπορεί να γίνει σύντομα ο έλεγχος.

 Ακολούθως ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, απευθύνθηκε στον Δήμο Ρόδου ώστε να του δοθεί προσωρινά παράταση έως ότου μπορέσουν οι αρμόδιες υπηρεσίες να εγκρίνουν την άδεια λειτουργίας, παρόλα αυτά όπως υποστηρίζει ο ίδιος του το αρνήθηκαν.

 Έτσι ακολούθησε η τυπική διαδικασία που συνήθως εκτελείται σε αυτές τις περιπτώσεις, από το οικείο Αστυνομικό Τμήμα, με αποτέλεσμα να θυροκολληθεί η σχετική ειδοποίηση για σφράγιση του καταστήματός του και να παραμένει άγνωστο πότε θα μπορέσει να επαναλειτουργήσει το κατάστημά του.


www.rodiaki.gr

Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου