ΑΞΙΟΛΟΓΑ : Περίπτερο για την ενίσχυση του Κυνοκομείου της Ρόδου... Στήθηκε στον πεζόδρομο του Ακταίον από τη Φιλοζωική Εταιρεία

Δυνατότητα να αποδείξουμε έμπρακτα την αγάπη μας για τους τετράποδους φίλους μας, μας δίδει ο Σύλλογος Φιλοζωικής Ρόδου, με το περίπτερο που έχει στηθεί και θα παραμείνει στον πεζόδρομο δίπλα από το Ακταίον, για τρεις περίπου εβδομάδες!

Το περίπτερο του Κυνοκομείου Ρόδου άρχισε την λειτουργία του την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου και θα συνεχίσει για 15 μέρες  από τις 10.00 -13.00 & 18.00 -21.00.
Μπορούμε όλοι να στηρίξουμε την προσπάθεια και το έργο του Συλλόγου Φιλοζωικής Ρόδου, οι άνθρωποι του οποίου καθημερινά καταβάλλουν προσπάθεια στήριξης και φροντίδας όλων αυτών των σκυλιών που είτε είναι παρατημένα, είτε  άρρωστα, τραυματισμένα ή και βασανισμένα και χρειάζονται αγάπη και μία αγκαλιά να τα κλείσει μέσα της.

Μπορούμε όλοι, ακόμη και τώρα στην Ελλάδα της κρίσης να τα καταφέρουμε και να μην υπάρχουν άλλα ταλαιπωρημένα ζώα στο κυνοκομείο.
Μπορούμε να παλέψουμε όλοι μαζί.
Το δημοτικό κυνοκομείο Ρόδου βρίσκεται στην περιοχή Τσαΐρι. Η διαχείρισή του ανήκει στο Σύλλογο Φιλοζωικής Ρόδου ο οποίος προσπαθεί να αντεπεξέλθει με τη στήριξη του δήμου, με τις συνδρομές των μελών του και τις δωρεές των φίλων των αδέσποτων τετράποδων, στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες του.
Ανάγκες που δυστυχώς γίνονται όλο και πιο πολλές εξαιτίας των εγκαταλείψεων σκυλιών με τη δικαιολογία της οικονομικής κρίσης που μαστίζει τη χώρα.

Κατασκευασμένο να φιλοξενεί 50 σκυλιά, αυτή τη στιγμή φιλοξενεί 300. Εκτός από την καθημερινή φροντίδα, περίθαλψη, σίτιση και αποπαρασίτωση των ζώων αυτών, στόχος της Φιλοζωικής Ρόδου (RAWS) είναι η στείρωσή τους, η προώθησή τους σε οικογένειες, η στείρωση αδέσποτων σκυλιών και γατιών, η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση των πολιτών καθώς και η αντιμετώπιση περιστατικών κακοποιήσεων και η φροντίδα των κακοποιημένων ζώων.
Οι πόρτες του κυνοκομείου είναι πάντα ανοιχτές για επισκέπτες και εθελοντές καθώς οι μόνιμοι κάτοικοι του διψούν για αγάπη και χάδια.
Σας περιμένουμε καθημερινά 11.00-14.00.

email: raws015@gmail.com
Facebook: Κυνοκομείο Ρόδου-RHODES KENNEL HOUSE (OFFICIAL)
Τηλ.: (0030) 2241069476
Bank Account for Donations
National Bank of Greece
Account Number 48050035
I bank: GR 4501104610000046148050035
SWIFT BIC: ETHNGRAA
www.rodiaki.gr
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου