Ρόδος: Του κόβουν το ρεύμα ενώ ετοιμάζεται για εγχείρηση

Το ρεύμα 57χρονου που πρόκειται να υποβληθεί σε σοβαρή εγχείριση, έκοψε η ΔΕΔΔΗΕ λόγω ανεξόφλητου λογαριασμού και ζητά να της καταβληθεί το 30% προκειμένου να γίνει η επανασύνδεση!

Σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν στη «Ροδιακή», ο 57χρονος αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα υγείας και μάλιστα την επόμενη εβδομάδα πρόκειται να υποβληθεί σε εγχείριση. Την ίδια ώρα τα έσοδα του ιδίου και της οικογένειας του έχουν μειωθεί σημαντικά καθώς εργάζεται μόνο 4 μήνες το χρόνο!
Ως εκ τούτου αδυνατούσε να εξοφλήσει το λογαριασμό του ρεύματος με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί ένα σημαντικό ποσό οφειλής. Πριν από τέσσερις ημέρες η ΔΕΔΔΗΕ προχώρησε στην διακοπή της ηλεκτροδότησης στο σπίτι του 57χρονου και όταν χθες η σύζυγός του πήγε στο αρμόδιο γραφείο για να δει τι μπορεί να γίνει, ενημερώθηκε πως μπορεί να γίνει ρύθμιση για να ακολουθήσει η επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος, εφόσον όμως καταβάλλει το 30% του συνολικού ποσού οφειλής!
Ο 57χρονος και η σύζυγος του βρίσκονται σε απόγνωση καθώς εάν είχαν τα χρήματα θα είχαν πληρώσει μέρος του λογαριασμού και δεν θα είχαν φθάσει σε αυτή τη κατάσταση.
www.rodiaki.gr

Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου