Λουκέτο σε δύο καταστήματα της Ρόδου από την Εφορία..Για 48 ώρες λόγω φορολογικών παραβάσεων

«Λουκέτο» διάρκειας 48 ωρών μπήκε σε δύο καταστήματα της Ρόδου, έπειτα από σχετική απόφαση της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, εξαιτίας φορολογικών παραβάσεων...

Πιο συγκεκριμένα, σε υλοποίηση των αποφάσεων της ΓΓΔΕ, αρμόδιοι εφοριακοί της ΔΟΥ Ρόδου «σφράγισαν» ένα μπαρ και ένα νυχτερινό κέντρο στην πόλη της Ρόδου, εξαιτίας διαπιστωμένων φορολογικών παραβάσεων, αλλά και λόγω άρνησης ελέγχου.
Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά για την περίπτωση του μπαρ, προχθές το μεσημέρι στελέχη της Εφορίας Ρόδου έπειτα από σχετικές εντολές που δέχθηκαν, προέβησαν στην αναστολή λειτουργίας του καταστήματος για διάστημα 48 ωρών. Παράλληλα χθες το ίδιο συνέβη και με ένα ακόμη νυχτερινό κέντρο της Ρόδου.
Πρόκειται για την περίπτωση η οποία πήρε πανελλαδικές διαστάσεις, με τον «τσαμπουκά» των υπευθύνων του καταστήματος με το κλιμάκιο ελεγκτών της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων που βρέθηκαν στη Ρόδο στις αρχές Αυγούστου, από άλλη περιοχή της Ελλάδας, με εντολή να κάνουν «φύλλο και φτερό» τα φορολογικά στοιχεία, για τον εντοπισμό οικονομικών παραβάσεων.
Ωστόσο σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά στην είσοδο του καταστήματος υπήρχαν «φουσκωτοί» οι οποίοι τους ενημέρωσαν ότι «εδώ που ήρθατε δεν θα ελέγξετε», ενώ με βάση τις αναφορές των ελεγκτών τους απείλησαν λέγοντάς τους «φύγετε μην έχουμε κι άλλα». Τελικά και σε αυτή την περίπτωση επιβλήθηκε «λουκέτο» 48 ωρών.
www.rodiaki.gr
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου