Επεσε θύμα πλαστογραφίας και πλαστοπροσωπίας 54χρονος Ροδίτης, κάτοικος Καλυθιών

Θύμα μιας απίθανης υπόθεσης πλαστογραφίας και πλαστοπροσωπίας έπεσε ένας 54χρονος Ροδίτης, κάτοικος Καλυθιών, έγγαμος πατέρας 4 παιδιών, εργάτης με πενιχρά εισοδήματα, που βρέθηκε να οφείλει σημαντικά ποσά στον ΟΑΕΕ από δραστηριότητες που ουδέποτε είχε.
Πιο συγκεκριμένα ο 54χρονος προ διετίας επεδίωξε να λάβει από τον ΟΑΕΕ επιστροφή φόρου ύψους 80 ευρώ και ενημερώθηκε ότι είχε οφειλή από την δραστηριότητά του ως έμπορος ειδών δώρων.
Κατέστησε σαφές ότι ο ίδιος εργάζεται ως οικοδόμος και δεν κίνησε τις διαδικασίες, διότι ήταν χρονοβόρες και κοστοβόρες, με αποτέλεσμα να χάσει την επιστροφή φόρου που εδικαιούτο.
Μόλις πρόσφατα μετέβη εκ νέου στον ΟΑΕΕ προκειμένου να εισπράξει επιστροφή φόρου ύψους 300 ευρώ από την απασχόληση της συζύγου του για να ενημερωθεί ότι οι οφειλές του έχουν εκτοξευθεί στα ύψη από την δραστηριότητά του ως ιδιοκτήτη καταστήματος πώλησης φωτογραφικών ειδών!
Ψάχνοντας περισσότερο το θέμα διαπίστωσε ότι ένα άγνωστο σ’ αυτόν πρόσωπο έκανε χρήση των στοιχείων της ταυτότητάς του και συγκεκριμένα προσκόμισε, προκειμένου να κάνει έναρξη στον ΟΑΕΕ, ταυτότητα που έφερε όλα τα δικά του στοιχεία αλλά διαφορετική φωτογραφία.
Με τον τρόπο αυτό φέρεται να άνοιξε δύο καταστήματα και να χρέωνε τον Ροδίτη με τους φόρους.
Ο δράστης φέρεται ότι είναι Αθηναίος και να κατοικεί στα Πατήσια.
Το θύμα, που αδυνατεί να λάβει εγκεκριμένο δάνειο από τράπεζα, λόγω δυσμενών στοιχείων στον Τειρεσία, απευθύνθηκε χθες στον δικηγόρο κ. Γιάννη Φλεβάρη, ο οποίος θα υποβάλει σήμερα μήνυση κατά παντός υπευθύνου στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου.


 Πηγή:www.dimokratiki.gr
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου