Αποκαρδιωτική η εικόνα που παρουσιάζει το «Καλλιπάτειρα»

Εικόνα πλήρους εγκατάλειψης παρουσιάζει το δημοτικό αθλητικό κέντρο Κάλλιπάτειρα τόσο στον εξωτερικό περίγυρο όσο και στον εσωτερικό χώρο....
Ελλιπής συντήρηση, σκουπίδια, ρημαγμένες υποδομές και ξερά χόρτα συνθέτουν το σκηνικό του αθλητικού κέντρου, το οποίο έχει αφεθεί στην τύχη του από την δημοτική αρχή.
Καθημερινά στον συγκεκριμένο χώρο αθλούνται όχι μόνον επαγγελματίες, αλλά μικρά παιδιά που έρχονται σε επαφή με τον αθλητισμό,  δεκάδες Ροδίτες το επισκέπτονται καθημερινά για να βελτιώσουν την φυσική τους κατάσταση και να προστατέψουν την υγεία τους, ενώ αποτελεί και προορισμό για σχολικές εκδρομές.
Τα παράπονα για την εικόνα που εμφανίζει το αθλητικό κέντρο, το οποίο μάλιστα «διαφημίζεται» ως υπερσύγχρονο, πέφτουν βροχή αλλά κανείς από τους υπεύθυνους δεν φαίνεται να συγκινείται.
Οι υποδομές που διαθέτει ρημάζουν και τα σκουπίδια έχουν τον… πρώτο λόγο στα γήπεδα και τον περιβάλλοντα χώρο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το δημοτικό αθλητικό κέντρο διαθέτει γήπεδο στίβου 400 μέτρων, 8 διαδρομών με 135 μέτρα μήκος στην ευθεία των ταχυτήτων και σκεπαστή εξέδρα 2.000 θέσεων, προσβάσιμη από άτομα με αναπηρίες, εξοπλισμό για τα αγωνίσματα του στίβου με δυο μεγάλους κλωβούς ρίψεων, έναν σε κάθε κατεύθυνση του ανέμου, διαδρόμους ακοντίου και στις δύο πλευρές, δεξαμενή steeple 4 βαλβίδων σφαίρας και 4 σκάμματα αλμάτων μήκους, κλειστή αίθουσα προπονητηρίου μήκους 85 μέτρων με ελαστικό δάπεδο, 4 διαδρόμους ταχυτήτων και σκάμμα αλμάτων, γυμναστήριο με όργανα ενδυνάμωσης, αποδυτήρια, WC, WC Α.με.Α. και ιατρείο και ελεγχόμενη ασφάλτινη διαδρομή μήκους 1.000 μέτρων για μεγάλες αποστάσεις καθώς και κλωβό δισκοβολίας και βαλβίδες σφαίρας για προπονήσεις, 5 ανοιχτούς διαδρόμους προπόνησης ταχυτήτων μήκους 120 μέτρων, όλα παρατημένα στο έλεός τους.
Οι εικόνες που παρουσιάζει σήμερα η «δ» είναι ενδεικτικές της κατάστασης που επικρατεί στο δημοτικό κέντρο, το οποίο αποτελεί σημείο αναφοράς για τους Ροδίτες που επιθυμούν να ασχοληθούν με τον στίβο είτε να βελτιώσουν την φυσική τους κατάσταση.


 Πηγή:www.dimokratiki.gr
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου