Οι ρομά κατέλαβαν πάλι το πάρκο του Αγ. Δημητρίου! Δεν εννοούν να συμμορφωθούν

Δεν έχουν τον Θεό τους! Λίγες μόνον ώρες μετά την επιχείρηση απομάκρυνσής τους από το πάρκο του Αγίου Δημητρίου, οι ρομά έκαναν ξανά κατάληψη στο ίδιο σημείο, παραβιάζοντας και πάλι την πόρτα του δημοτικού ακινήτου.
Αυτό, όμως, δεν εξέπληξε κανένα!
Χθες το πρωί, πραγματοποιήθηκε νέα επιχείρηση απομάκρυνσης των τσιγγάνων με επικεφαλής τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο κ. Δημήτρη Καρατζιά, τους συμβούλους της δημοτικής κοινότητας Ρόδου κ.κ. Κώστα Στυλιανού και Γιώργο Μπελιγράδη, άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και συνεργεία του Δήμου.
Από το πάρκο απομακρύνθηκαν τα υπάρχοντα των τσιγγάνων καθώς και ένα σιδερένιο κρεβάτι που ήταν τοποθετημένο κάτω από τα δέντρα, ενώ σφραγίστηκε ξανά το δημοτικό ακίνητο του Δήμου.
Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σε τεταμένο κλίμα, καθώς οι ρομά δεν ήθελαν να εγκαταλείψουν το σημείο και μάλιστα επιτέθηκαν λεκτικά στους αστυνομικούς αλλά και στους εκπροσώπους του Δήμου Ρόδου, ενώ τα πυρά τους δέχθηκε και συντάκτης της «δ» που βρέθηκε στο σημείο.
Συνεργείο του Δήμου Ρόδου, διέκοψε την ηλεκτροδότηση και απομάκρυνε τα υπάρχοντα των αθίγγανων που είχαν τοποθετήσει σε ακίνητο και επί της οδού Κλαυδίου Πέπερ 4, στο οποίο έκαναν κατάληψη πρόσφατα. Στο συγκεκριμένο ακίνητο μάλιστα, είχε σημειωθεί προ ημερών το περιστατικό με τον τραυματισμό του αστυνομικού με σπασμένο μπουκάλι, από ρομά.
Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σε τεταμένο κλίμα και με την συμπαράσταση των περιοίκων, οι οποίοι εξέφρασαν την αγανάκτησή τους προς την «δ», καθώς όπως είπαν, έχουν χάσει την ηρεμία τους από τους καταληψίες ρομά οι οποίοι δημιουργούν συνεχώς προβλήματα.
Πρόθεση της δημοτικής αρχής είναι να τοποθετήσει καγκελόπορτα στην είσοδο του πάρκου αλλά και να σφραγίσει ξανά το δημοτικό ακίνητο όπως και το ακίνητο που βρίσκεται επί της οδού Κλαυδίου Πέπερ, προκειμένου να αποτραπεί οποιαδήποτε νέα κατάληψη από ρομά.




 Πηγή:www.dimokratiki.gr
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου