Μετέφερε στον… πρωκτό του ένα «αυγό» με ηρωίνη!

Ενα «αυγό» ηρωίνης βάρους 27,7 γραμμαρίων και μήκους 7 πόντων αφαίρεσαν την Τετάρτη από τον πρωκτό ενός 34χρονου Λεριού, διακινητή ναρκωτικών, αστυνομικοί του ΑΤ Λέρου!
Πιο συγκεκριμένα την Τετάρτη εντοπίστηκαν στον λιμένα της Λέρου και υποβλήθηκαν σε έλεγχο τρία άτομα και συγκεκριμένα ο 34χρονος με τον 42χρονο αδελφό του κι ένας 30χρονος φίλος τους.
Οι δύο πρώτοι αδελφοί, που έχουν απασχολήσει ξανά τις αστυνομικές αρχές σε υποθέσεις ναρκωτικών, κίνησαν τις υποψίες των αστυνομικών που αποφάσισαν να τους ελέγξουν.
Προσήχθησαν κι από τον έλεγχο που ακολούθησε προέκυψε ότι ο 42χρονος είχε αφαιρέσει κατά την διάρκεια του ταξιδιού του από την Αθήνα στην Λέρο, το κινητό τηλέφωνο ενός επιβάτη.
Ο 34χρονος, αδελφός του βρέθηκε να κατέχει δυο συσκευασίες με μικροποσότητα ηρωίνης, ένα ναρκωτικό χάπι και ζυγαριά ακριβείας, ενώ παράλληλα είχε αποκρύψει στον πρωκτό του ποσότητα ναρκωτικής ουσίας, η οποία αφού αποβλήθηκε διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για ηρωίνη βάρους 27,7 γραμμαρίων. Ο 30χρονος, κατείχε ένα «φιξάκι» με μικροποσότητα ηρωίνης.
Οι ναρκωτικές ουσίες και το κλεμμένο κινητό τηλέφωνο κατασχέθηκαν.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω για τα περαιτέρω.
• Αστυνομικοί του ΑΤ Καλύμνου συνέλαβαν στο μεταξύ στην Κάλυμνο έναν 29χρονο ημεδαπό που επιχείρησε να παραδώσει ναρκωτικά σε 27χρονο κρατούμενο.
Ειδικότερα το απόγευμα της Τετάρτης, ο 29χρονος κατηγορούμενος, κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων,  επεχείρησε να προμηθεύσει με «φιξάκι» ηρωίνης 27χρονο κρατούμενο.
Η ναρκωτική ουσία εντοπίσθηκε και κατασχέθηκε.
• Το πρωί της Τετάρτης συνελήφθη στην Κω,  από  αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, ένας 48χρονος ημεδαπός γιατί στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην κατοικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν.


 Πηγή:www.dimokratiki.gr
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου