Σήμερα η πρώτη έξωση από κατάστημα της Νέας Αγοράς

Για σήμερα έχει προγραμματιστεί από τη δημοτική αρχή Ρόδου η πρώτη έξωση μισθωτή δημοτικού ακινήτου από το συγκρότημα της Νέας Αγοράς...
Όπως έγινε γνωστό ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος κ. Δήμος Μουτάφης, εξέδωσε χθες σχετική εντολή σε δικαστικό επιμελητή την οποία υπέβαλε προς υπογραφή στον δήμαρχο Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκο.
Σημειώνεται ότι κατά την εκτέλεση δεν χωρούν ένδικα μέσα, ενώ μέσα στις προσεχείς ημέρες πρόκειται να ακολουθήσουν κι άλλες εξώσεις.
Σημειώνεται ότι δεν έχει προσδιοριστεί ακόμα ο συνολικός αριθμός των καταστηματαρχών που θα εξωσθούν, καθώς εκκρεμούν αναστολές και ακυρώσεις ενώπιον των δικαστηρίων. Οι πρώτες εξώσεις αφορούν όσους δεν ρύθμισαν τις οφειλές τους ή δεν τήρησαν την ρύθμισή τους.
Όπως έχει γράψει η «δ», η δημοτική αρχή ετοιμάζει διαγωνισμό «μαμούθ» για την εκμίσθωση ως ενιαίου, σε ιδιωτική εταιρεία, του κτιριακού συγκροτήματος των δημοτικών καταστημάτων της Νέας Αγοράς.
Τον συγκεκριμένο προγραμματισμό έχει γνωστοποιήσει σε συνεργάτες του ο δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος, και αναμένεται να δημοσιοποιήσει τις προθέσεις του με την ολοκλήρωση της διαδικασίας αποβολής των μισθωτών δημοτικών καταστημάτων, που έχει ξεκινήσει.
Ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Ρόδου κ. Δήμος Μουτάφης, που έχει εκδώσει συνολικά 42 πρωτόκολλα διοικητικής αποβολής μισθωτών δημοτικών καταστημάτων, θεωρεί ότι τα ένδικα μέσα που έχουν ασκηθεί δεν θα έχουν καμία τύχη ενώπιον των αρμοδίων δικαστηρίων.
http://www.dimokratiki.gr
Share on Google Plus

About Ποσειδωνία Ρόδος

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου