ΣΤΗΜΕΝΗ Η ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ "ΜΑΧΑΙΡΩΜΑ ΚΑΡΑΤΖΙΑ"... ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΓIΔΕΥΣΕ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30 Η 54 ΡΆΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΓΟΝΑ ΑΙΜΑ?? ΡΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ
ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!!

Το παρακράτος του δήμου Ρόδου αλλά και του πολιτικού συστήματος εν δράση !!!
Τα στοιχεία που θα διαβάσετε είναι συγκεντρωμένα μετά από δική μας έρευνα και είναι άκρως αποκαλυπτικά !!!!!
Σιγά σιγά το νήμα της αλήθειας ξετυλίγεται με την ομολογία-δήλωση του ιατρού... που τον «περιέθαλψε» που λέει ότι έφερε μόνο μικρή εκδορά στην πλάτη στην οποία του επέβαλαν (γιατί δεν υπήρχε ανάγκη) να κάνει 2 ράμματα των 2 χιλιοστών! σύμφωνα όμως με την επίσημη σελίδα της αστυνομίας αναφέρετε το εξής : φερει τραύμα στην πλάτη και στην κοιλιακή χώρα

Κ ΚΑΡΑΤΖΙΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΟ «ΤΡΑΥΜΑ»!!!!!!

Παραδέχθηκαν στο νοσοκομείο επίσης ό,τι ενώ ο «παθών» αποχώρησε αργότερα επανήλθε και κάτω από πιέσεις γνωστών πολιτικών προσώπων επεβλήθη η διανυκτέρευσή του !!

Η φερόμενη ως δράστης της επίθεσης δέχθηκε επίθεση έξω από την καφετέρια people&people μετά από διαπληκτισμό που είχε με τον Καρατζιά και συνελήφθη την ώρα που μετέβαινε στο αστ.τμήμα για να υποβάλλει μήνυση για χειροδικία και εξύβριση.Τα προηγούμενα γεγονότα έλαβαν χώρα μπροστά σε πλήθος αστυνομικών και τον κ.Τσακιράκη.
Μάλιστα κατά το επεισόδιο και επαναλαμβάνουμε ενώπιον ένστολων ο Καρατζιάς έσκισε την φανέλα της γυναίκας της είπε κατά λέξη «εγώ είμαι ο νόμος εδώ ,όπου και να πας είναι δικοί μου και θα μου κλάσεις τον πού@@ο βρωμομ@@νο ανοργασμική που αν σε φτύσω θα σβήσεις».

Να λοιπόν γιατί συνέλαβαν την άτυχη γυναίκα!! Αφ’ενός για να μην προλάβει να υποβάλλει μήνυση για την αισχρή φραστική επίθεση και χειροδικία που δέχθηκε από τον Καρατζιά!
Αφ’εταίρου λέγοντας ό,τι στην επίθεση συμμετείχαν και άτομα από τους διαδηλωτές να στιγματιστούν αυτοί στα μάτια του Ροδιακού λαού!!

Για να δούμε πρώτα το ποιος είναι ο "Καρατζιάς" ;;;;

βιντεο&ηχητικό.... ΕΔΩ

eleusisdiagoridon.blogspot.gr


Parapona-Rodou
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου