Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ γιατί πουλούσε μπύρα από… χρυσάφι

Έφοδο στην επιχείρηση που καταγγέλθηκε για αισχροκέρδεια έκανε χθες αργά το μεσημέρι τοΣΔΟΕ στη Ρόδο, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.... εντολή για άμεσο έλεγχο σε βάθος χρόνου αναλαμβάνει εντός των ημερών και ελεγκτικό κλιμάκιο του Υπουργείου των Οικονομικών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ροδιακή το θέμα αναμένεται να έχει και συνέχεια, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, μπορεί να μην υπάρχει συγκεκριμένο αδίκημα για την χρέωση που έγινε αλλά ωστόσο θα εξεταστεί σε βάθος χρόνου, το εμπορικό ισοζύγιο της εταιρίας, για να διαπιστωθεί με βάση τις αγορές, ποιο ήταν το ποσοστό κέρδους που κατέγραψε η επιχείρηση κι αν αντίστοιχο είναι το κέρδος που προκύπτει.

Ενοχλημένοι για την περίπτωση αυτή και για την υπερβολική χρέωση που έγινε, φέρονται και δεκάδες καταστηματάρχες της περιοχής οι οποίοι επισημαίνουν ότι τέτοιο είδους ενέργειες ζημιώνουν διαχρονικά την εμπορική και τουριστική αγορά του νησιού μας.

Εκπρόσωποι του συλλόγου επαγγελματιών του κλάδου, αναμένεται να πάρουν άμεσα θέση για το συγκεκριμένο ζήτημα, ενώ δεν αποκλείεται στην περίπτωση που καταγραφεί κάποιο ποινικό αδίκημα, να υπάρξει και άμεση παρέμβαση του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 σχόλια:

  1. 9 ευλώ 1 λίτρο μπύρα ασταδιάλα μπαγλαμά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για μενα βλακας ειναι ο πελατης...αφου ειδε την τιμη γιατι δεν εφυγε? τελικα δεν φταιει ο καταστηματαρχης αλλα το βοδι ο πελατης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή