Δωρεά οργάνων παιδικής χαράς στη μνήμη του μικρού Αγγελου

Με απόφαση που έλαβε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ρόδου έγινε δεκτή η δωρεά οργάνων παιδικής χαράς από την οικογένεια του κ. Ευθυμίου Γκιώνη και της κ. Ροδίτη Αικατερίνης, που θα..
τοποθετηθούν στο πάρκο της πλατείας Καλαβάρδων στη μνήμη του μικρού Αγγέλου.
Ο μικρούλης Άγγελος Γκιώνης, λύγισε και ταξίδεψε για τη γειτονιά των Αγγέλων, την 3η Ιουλίου του 2015.
Το παιδικό του χαμόγελο έσβησε, αλλά θα συνοδεύει μια για πάντα όσους τον γνώρισαν και είχαν την ευκαιρία να ταυτιστούν μαζί του, να παίξουν μαζί και να νιώσουν λίγη από την παιδική του αύρα.
Ο Αγγελος έδωσε τη δική του μάχη, ανέβηκε το δικό του Γολγοθά, έχοντας φυσικά δίπλα του κάθε στιγμή τους γονείς του και χιλιάδες κόσμου, που προσεύχονταν γι’ αυτόν.
Πριν από δύο περίπου χρόνια είχε διοργανωθεί στην Παλιά Πόλη το «Save an Angel», προκειμένου να συγκεντρωθεί ένα ποσό, ώστε να κάνει τη λεπτή χειρουργική επέμβαση στο νωτιαίο μυελό, η οποία μάλιστα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.
Η οικογένειά του μετακόμισε μόνιμα στο Λονδίνο. Νοσηλεύτηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα στη Harley Street Clinic, κάνοντας θεραπείες αλλά χωρίς ποτέ να χάσει το χαμόγελό του. Παρά τους έντονους πόνους, ο Άγγελος πάντα έστελνε τα δικά του μηνύματα. Επισκέφτηκε στην Αγγλία την αγαπημένη του ομάδα, τον Π.Α.Ο.Κ., ο οποίος μάλιστα του έστειλε τη φανέλα με τις υπογραφές όλων των παικτών.
Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Άγγελος επέστρεψε στη Ρόδο, αλλά η κατάσταση του επιδεινώθηκε, με αποτέλεσμα να χάσει τη μάχη, την οποία επί σειράν ετών κέρδιζε με αξιοπρέπεια, με το παιδικό του χαμόγελο.


 Πηγή:www.dimokratiki.gr
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου