Ομαδικός ξυλοδαρμός 2 ηλικιωμένων Ψινθενών!

Μια απίστευτη υπόθεση ομαδικού ξυλοδαρμού ενός ηλικιωμένου Ψινθενού και της συζύγου του απασχολεί από την Παρασκευή την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου...
Πιο συγκεκριμένα ενώπιον της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου, προσέφυγε ένας κάτοικος της Ψίνθου και η σύζυγός του κατά 6 συντοπιτών του, ζητώντας την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος τους για πρόκληση βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.
Σύμφωνα με τη μήνυση, την 13η Φεβρουαρίου 2016 και περί ώραν 11.00 πμ  αποφάσισε ο πρώτος εξ αυτών να τοποθετήσει  λουλούδια καλωπισμού, να καθαρίσει από ξερόχορτα και να συντηρήσει ήδη υφιστάμενα δένδρα, σε  χώρο οικοπέδου  ιδιοκτησίας μιας κατοίκου της περιοχής  που κείται παραπλεύρως του δικού τους ακινήτου, μιας και η ιδιοκτήτρια ευρίσκεται στο εξωτερικό και τους έχει εξουσιοδοτήσει να  καθαρίζουν και να  προσέχουν το οικόπεδό της.
Πρόκειται για ένα ακίνητο περιφραγμένο, προς τον δρόμο, με  συρματόπλεγμα. Έναντι των ακινήτων τους κι ενώ μεσολαβεί  η οδός  που οδηγεί από την Ψίνθο στην Αρχίπολη, διαμένουν  οι  εγκαλούμενοι.
Αίφνης, όπως υποστηρίζουν οι μηνυτές, αρχικά οι τέσσερις πρώτοι  εγκαλούμενοι, περί τις 12.00μμ εισήλθαν  κάτω από το συρματόπλεγμα  στον χώρο που  ευρίσκοντο κι  επιχείρησαν να  βγάλουν  τα λουλούδια που τοποθέτησε ο πρώτος  αλλά και να σπάσουν τα δενδράκια.
Όταν διαμαρτυρήθηκε, όπως υποστηρίζεται στη μήνυση, πρώτα  τον έφτυσαν και στην συνέχεια και οι τέσσερις  τον χτυπούσαν  με  γροθιές  στο κεφάλι και  στο σώμα και συγκεκριμένα  ο πρώτος εγκαλούμενος τον κρατούσε από τον λαιμό με λαβή και  οι υπόλοιπες τον χτυπούσαν στο κεφάλι με γροθιές παρότι, όπως τονίζει, γνωρίζουν ότι πάσχει  από καρδιά .
Η σύζυγός του παρενέβη  και τον τράβηξε, γλυτώνοντάς τον  πρόσκαιρα  από την μανία των τεσσάρων πρώτων. Τότε, όπως υποστηρίζεται, η τρίτη  των εγκαλουμένων  έκανε  πως  χτυπήθηκε από εκείνον κι έπεσε  στο έδαφος , οπότε προσέτρεξαν και οι δύο τελευταίοι των εγκαλουμένων μαζί με τον πρώτο, δεύτερη και τέταρτη έπεσαν πάνω του χτυπώντας  τον εκ νέου με γροθιές όλοι μαζί στο κεφάλι, στον θώρακα και στην κοιλιά , θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο την ζωή του ως  εγχειρισμένου  καρδιοπαθή.
Η σύζυγός του μη μπορώντας να τον  βοηθήσει  φώναζε  πηγαίνοντας προς την οικία τους ότι θα καλέσει την αστυνομία, οπότε  της  επιτέθηκε  η  τέταρτη των εγκαλουμένων πιάνοντας την και με τα δύο χέρια από τον λαιμό.
Κατόρθωσαν να ξεφύγουν και κλείστηκαν στο σπίτι τους καλώντας περιπολικό από τον Αστυνομικό Σταθμό Αφάντου.
Την υπόθεση χειρίζεται ο δικηγόρος κ. Μανώλης Βλάχος.


 Πηγή:www.dimokratiki.gr
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου