Προσέφυγε κατά του αδελφού και της κουνιάδας της!

Ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου με την διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων προσέφυγε μια Ροδίτισσα κατά του αδελφού της και της κουνιάδας της με αίτημα, μεταξύ άλλων, να εκδοθεί προσωρινή διαταγή για να....
απέχουν από οιαδήποτε φυσική διαπροσωπική επικοινωνία με εκείνην, ακόμη και τηλεφωνική και να μην την πλησιάζουν σε απόσταση μικρότερη  των διακοσίων μέτρων στον τόπο εργασίας και κατοικίας της.
Η αιτούσα διατείνεται ότι οι σχέσεις τους ανέκαθεν δεν ήταν αρμονικές και πολλές φορές δεν έλειπαν οι εντάσεις μεταξύ τους κι ότι οι  εντάσεις και οι τσακωμοί επιτάθηκαν τους τελευταίους μήνες, όταν μετά τον θάνατο του πατέρα της, οικονομικές διαφορές βγήκαν στην επιφάνεια.
Εξαιτίας οικονομικών θεμάτων οι προστριβές μεταξύ τους ήταν πολλές και έντονες. Πολλάκις, όπως υποστηρίζει, οι συγγενείς της δημιουργούσαν επεισόδια παρουσία άλλων  συγγενών και φίλων.
Υποστηρίζει ότι στις 11 Οκτωβρίου του 2016 και ώρα περίπου 20:45 εμφανίστηκε στο σπίτι της απροσκάλεστη η κουνιάδα της, η οποία αμέσως μόλις της άνοιξε την πόρτα και την αντίκρισε, απρόκλητα και αναίτια  την τράβηξε απότομα έξω από το σπίτι της, ασκώντας  της σωματική βία και συγκεκριμένα την χτυπούσε βάναυσα με τα χέρια της, προκαλώντας της εκδορές στο ύψος πάνω από το στήθος, ενώ παράλληλα κατάφερε να την γρονθοκοπήσει και στο δεξί της μάτι. Ταυτόχρονα, όπως ισχυρίζεται, την  έσπρωχνε προς τη μεριά του μπαλκονιού, απειλώντας την να την ρίξει κάτω.
Θορυβηθείς ο σύζυγός της, που εκείνη την ώρα βρισκόταν μέσα στο σπίτι και άκουγε τις φωνές τους, πρόβαλε στην πόρτα και όταν ήρθε αντιμέτωπος με την κατάσταση, επιχείρησε να μπει ανάμεσά τους. Τότε, όπως υποστηρίζει, άρχισε να απειλεί την ζωή της και να την βρίζει.
Η ίδια, όπως ισχυρίζεται, σαστισμένη και φοβούμενη τα χειρότερα, δεν προέβαλε αντίσταση, αλλά μόνο ζητούσε βοήθεια, ξεσηκώνοντας τη γειτονιά με τις φωνές της.
Υποστηρίζει ακόμη ότι οι σκηνές αυτές εκτυλίσσονταν, μπροστά στα έντρομα μάτια του ενός έτους γιού της που υπέστη σόκ.
Στο σημείο, όπως διατείνεται, εμφανίστηκε και ο αδελφός της, ο οποίος την απείλησε κι όταν ο σύζυγος της αιτούσας απείλησε ότι θα καλέσει την αστυνομία τράπηκαν σε φυγή.
Τη στιγμή όμως που η αιτούσα γύρισε την πλάτη της προκειμένου να εισέλθει στην οικία της, η κουνιάδα της αθόρυβα επέστρεψε, την πλησίασε και πιάνοντας την με το ένα χέρι από το λαιμό και με το άλλο τραβώντας της τα μαλλιά, χτύπησε με όση δύναμη διέθετε το κεφάλι της στον τοίχο με αποτέλεσμα να σωριαστεί στο πάτωμα και να χάσει τις αισθήσεις της.
Μετά από παρέμβαση του πεθερού της, τράπηκαν σε φυγή υπό την απειλή ότι είχε κληθεί η αστυνομία.
Υποστηρίζει ότι οι καθών επιδεικνύουν επιθετική συμπεριφορά, όχι μόνο εις βάρος της, αλλά και εις βάρος της μητέρας της και των πεθερικών της και για το λόγο αυτό άλλωστε ο σύζυγός της αναγκάστηκε να τοποθετήσει κάμερα ασφαλείας μπροστά στην πόρτα της οικίας της, που έχει καταγράψει όλα τα προαναφερόμενα γεγονότα.
Την υπόθεση χειρίζεται ο δικηγόρος κ. Στέλιος Αλεξανδρής.


 Πηγή:www.dimokratiki.gr
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου