Ξεριζώνουν λουλούδια από τις νησίδες για να τα φυτέψουν στα σπίτια τους!!

Κι όμως, συνέβη και αυτό! Μερικά μόλις 24ωρα μετά την φύτευση των καλλωπιστικών φυτών στη νησίδα των Κρητικών, που έδωσαν χρώμα στην είσοδο της πόλης… έκαναν φτερά!
Αγνωστοι δράστες ξερίζωσαν τα λουλούδια κατά μήκος της νησίδας, προκαλώντας αλγεινή εντύπωση.
Η αντιδήμαρχος κ. Λίτσα Κρεμαστινού δηλώνει απογοητευμένη αλλά και εκνευρισμένη για την ενέργεια αυτή των συμπολιτών μας.
«Τα παρτέρια αυτά δεν μπορούν να ξαναφυτευτούν. Διαθέσαμε 1.000 φυτά για τις νησίδες από εργολαβίες και για να προμηθευτούμε νέα φυτά, περιμένουμε την νέα εργολαβία μετά τον Ιούνιο. Αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα και γίνονται εις βάρος της πόλης μας. Καλώ τους συμπολίτες μας που γνωρίζουν περισσότερες πληροφορίες για όσους κρύβονται πίσω από αυτές τις ενέργειες, να ενημερώσουν είτε εμένα είτε το γραφείο δημάρχου, για να ξέρουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε. Είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει και δεν είναι η πρώτη φορά. Μόλις δουν έτοιμο λουλούδι, το ξεριζώνουν για να το φυτέψουν είτε στο μπαλκόνι τους είτε στον κήπο τους! Και μιλάμε για λουλούδια που δεν κοστίζουν πάνω από δύο ευρώ», δήλωσε εμφανώς αγανακτισμένη στη «δ» η αντιδήμαρχος.
Share on Google Plus

About Ποσειδωνία Ρόδος

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου