Στο σκαμνί γνωστός ξενοδόχος..«Με βγάλατε στις εφημερίδες; Θα σας πληρώσω όταν και άμα θέλω!»

«Με βγάλατε στις εφημερίδες; Θα σας πληρώσω όταν και άμα θέλω!». Αυτό φέρεται να δήλωσε γνωστός ξενοδόχος της Ρόδου στους περίπου 15 εργαζόμενούς τους, που οφείλει το χρηματικό ποσό των 27.000 ευρώ!
Οι εργαζόμενοι, ύστερα και από τις απειλές που δέχθηκαν, όπως είχε προαναγγήλλει η «ΠΡΟΟΔΟΣ», κατέθεσαν χθες μήνυση σε βάρος του εργοδότη τους.
Οι ξενοδοχοϋπάλληλοι ζουν ένα καθημερινό μαρτύριο, αφού παρότι οι μήνες παιρνούν, οι κακοπληρωτές ξενοδόχοι συνεχίζουν να αδιαφορούν ακόμη και για την διαβίωσή τους, με αποτέλεσμα να παραμένουν απλήρωτοι. Μία τέτοια περίπτωση είναι και αυτή των περίπου 15 οικογενειών που διεκδικούν την καταβολή των δεδουλευμένων τους από γνωστό ξενοδόχο του νησιού.
Οι ξενοδοχοϋπάλληλοι – παρότι το ξενοδοχείο στο οποίο εργάζονται έχει κλείσει από τον Οκτώβριο – δεν έχουν πληρωθεί το μισθό του Σεπτεμβρίου και του Οκτωβρίου, τις άδειες, αλλά και τα επιδόματά τους. Ο συγκεκριμένος ξενοδόχος που έχει κληθεί πάρα πολλές φορές από τον Εισαγγελέα, φέρεται να ισχυρίζεται πως του χρωστάνε λεφτά και περιμένει να τα πάρει, ώστε να τους πληρώσει, προκειμένου – όπως φέρεται να είπε – να μην αναγκαστεί να βάλει χέρι στα δικά του!
Με βάση τα ανωτέρω και αφού ο συγκεκριμένος ξενοδόχος δεν λέει να συμμορφωθεί αναμένεται να καθίσει στο σκαμνί του αρμοδίου Δικαστηρίου, προκειμένου να δικαστεί για το αδίκημα της μη καταβολής δεδουλευμένων κατά συρροή! Η δίκη του αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα στον επόμενο μήνα, ύστερα και από τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του ο δικηγόρος των εργαζομένων Βασίλης Καβουριού.
proodos.
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου