Στα 73 χρόνια της έγινε βαποράκι με ηρωίνη και κοκαΐνη


Μετέφερε από την Αθήνα 1 κιλό ηρωίνη και 215 γραμμάρια κοκαΐνης με «άγνωστο» παραλήπτη στη Ρόδο. Ο Αλβανός διηύθυνε την επιχείρηση από τις φυλακές!..
Περίμενε να γίνει 73 χρονών για να πιάσει «δουλειά» ως βαποράκι μεταφοράς ναρκωτικών, ή ήταν μπασμένη από τα νιάτα της; Πάντως, ό,τι κι’ αν συμβαίνει από τα δύο, η τελευταία «δουλειά» που ανέλαβε ήταν μεγάλη.
Η 73χρονη μετέφερε στη Ρόδο 1 κιλό ηρωίνης και 215 γραμμάρια κοκαΐνης, προκειμένου να τα παραδώσει σε κάποιον άγνωστό της, όπως κατέθεσε.
Όμως το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών είχε ποηροφορίες για το μεγάλο κόλπο, όπως γνώριζε καιτον τόπο του ραντεβού, που ήταν έξω από έναν παιδικό σταθμό στην πόλη της ρόδου.
Ο «άγνωστος» παραλήπτης δεν εμφανίσθηκε, προφανώς γιατί κάτι υποψιάσθηκε, οπότε οι αστυνομικοί συνέλαβαν την 73χρονη. Η ίδια υποστήριξε ότι δεν γνώριζε πως η τσάντα που μετέφερε από την Αθήνα στη ρόδο, το πρωί της ίδιας μέρας με πλοίο, περιείχε ναρκωτικά, αλλά πίστευε ότι επρόκειτο για κοσμήματα/ Κατέθεσε επίσης ότι ανέλαβε να κάνει αυτή τη μεταφορά έναντι αμοιβής, επειδή αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.
Εγκέφαλος της υπόθεσης και εντολέας της 73χρονης ήταν ένας 30χρονος Αλβανός που βρίσκεται φυλακισμένος για άλλες υποθέσεις ναρκωτικών. Ο ίδιος στην κατάθεσή του ισχυρίσθηκε ότι δεν γνώριζε τίποτα για το 1 κιλό ηρωίνης και τα 215 γραμμάρια κοκαΐνης, ούτε επίσης την 73χρονη.
Σε βάρος της 73χρονης και του 30χρονου Αλβανού, που είναι σεσημασμένος έμπορος ναρκωτικών, ασκήθηκαν από τον εισαγγελέα Ρόδου κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος και κρίθηκαν προφυλακιστέοι. Η δίκη τους θα γίνει το Μάρτιο στο Τριμελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου.
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου