Στα πρόθυρα θανάτου από τις μέλισσες!


Υπέστη αλλεργικό σοκ, ανακοπή καρδιάς, που εξελίχθηκε σε καρδιακή ανεπάρκεια και τελικά σε οξεία νεφρική ανεπάρκεια..
Στα πρόθυρα θανάτου βρέθηκε μια γυναίκα στη Χάλκη, όταν περνώντας έξω από κυψέλες μελισσών, όρμησε σμήνος μελισσών και την τσίμπησαν στα χέρια, το πρόσωπο και τα πόδια. Προφανώς η άτυχη γυναίκα ήταν αλλεργική στα τσιμπήματα των μελισσών και υπέστη σοκ που την οδήγησε κατ’ ευθείαν στην εντατική του Νοσοκομείου της ρόδου.
Συγκεκριμένα, εξ αιτίας των τσιμπημάτων η άτυχη γυναίκα, εκτός από το αλλεργικό σοκ υπέστη και ανακοπή καρδιάς. Ακόμα ανέπτυξε καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια, λοιμώξεις, την σπάνια ασθένεια ραβδομόλυση που τελικά οδήγησε σε οξεία νεφρική ανεπάρκεια.
Ο μελισσοκόμος, που είναι κάτοικος Παραδεισίου είναι τώρα κατηγορούμενος για πρόκληση σοβαρών σωματικών βλαβών από αμέλεια και συγκεκριμένα ότι δεν έλαβε τα αναγκαία μέτρα ώστε να μην κινδυνεύουν άνθρωποι από τις μέλισσες, δεδομένου μάλιστα ότι οι κυψέλες βρίσκονταν κοντά σε σπίτια στη Χάλκη.
Η δίκη του μελισσοκόμου επρόκειτο να γίνει χθες, αλλά αναβλήθηκε, καθώς απουσίαζαν οι μάρτυρες.
Ο νόμος ορίζει συγκεκριμένα προστατευτικά μέτρα, όπως περίφραξη του χώρου των κυψελών σε ύψος 2 μέτρων, αλλά οι μέλισσες πετάνε και δεν μπορούν να κλειδωθούν σε κλουβιά. Απλώς η άτυχη γυναίκα, που τόσα υπέφερε, έτυχε ακριβώς πάνω στην κακιά ώρα, χωρίς μάλιστα να γνωρίζει ότι είναι αλλεργική σε τσιμπήματα μελισσών.
rodosalarn.
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου