33χρονη Ροδίτισσα έκρυψε στα γεννητικά της όργανα ναρκωτικά για να τα εισάγει στο κρατητήριο!

Σε ποινή φυλάκισης ενός έτους με 3ετή αναστολή καταδικάστηκε χθες από το Τριμελές Εφετείο Δωδεκανήσου η Τ. Β. του Ν. 33 ετών, κάτοικος Καλυθιών, που... 
συνελήφθη την 12η Αυγούστου 2013 μαζί με τον Κ. Ν. του Σ., 36 ετών, κάτοικο Αττικής, για αγορά, κατοχή, μεταφορά και απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών σε κρατητήριο.
Το δικαστήριο έκρινε ότι και οι δύο προέβησαν στις πράξεις της κατοχής και μεταφοράς ναρκωτικών προς ιδίαν χρήση και έπαυσε υφ’ όρων τις διώξεις σε βάρος τους.
Όπως έγραψε η «δημοκρατική», την 12η Αυγούστου 2012 και περί ώραν 12.30 στον λιμένα της Ακαντιάς μετά τον κατάπλου του πλοίου Blue Star, συνελήφθη ο δεύτερος με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών. Βρέθηκε συγκεκριμένα να κατέχει ποσότητα 26 γραμμαρίων ηρωίνης και 3 γραμμαρίων κοκαΐνης. Τα ναρκωτικά βρέθηκαν πάνω του μετά από σωματική έρευνα αλλά και σε αυτοκίνητο τύπου BMW 316 compact, χρώματος μαύρου. Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν το όχημα καθώς και το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ, που έφερε μαζί του.
Κατά τη διάρκεια της κράτησής του στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδο τον 36χρονο επισκέφθηκε η 33χρονη σύντροφός του, η οποία επιχείρησε να τον τροφοδοτήσει με ναρκωτικά.
Πιο συγκεκριμένα επεδίωξε να του παραδώσει δύο φιξάκια, που περιείχαν ηρωίνη και κοκαΐνη αλλά έγινε αντιληπτή από τον φύλακα σκοπό, που την συνέλαβε. Οι λιμενικοί την υπέβαλαν σε σωματικό έλεγχο και διαπίστωσαν ότι είχε κρύψει στο αιδοίο της 24 γραμμάρια ηρωίνης και τρία γραμμάρια κοκαΐνης. Η ποσότητα βρέθηκε συγκεκριμένα σε προφυλακτικό, το οποίο είχε προσαρμοστεί σε ταμπόν, από γυναίκα λιμενικό.
Απολογούμενοι υποστήριξαν ότι είναι εξαρτημένοι πολυτοξικομανείς και ότι αγόρασαν την πρώτη ποσότητα ναρκωτικών στο Μενίδι για ιδίαν χρήση ενόψει διακοπών που είχαν προγραμματίσει στη Ρόδο, επειδή γέννησε η αδελφή της δεύτερης.
Ως συνήγορος υπεράσπισής τους παρέστη ο δικηγόρος κ. Ακης Δημητριάδης.


 Πηγή:www.dimokratiki.gr
Share on Google Plus

About Ποσειδωνία Ρόδος

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου