«Καλημέρα» Γ’ Εθνική λέει από σήμερα η Ρόδος!

Με το… ενάμιση πόδι , ίσως και περισσότερο, στη Γ’ Εθνική κατηγορία βρίσκεται από σήμερα η Ρόδος!

Οι πρωταθλητές Δωδεκανήσου πέρασαν με νίκη 2-0 και από την έδρα του Πανθηραϊκού, έφτασαν στους εννέα βαθμούς μετά από τρεις αγώνες στα μπαράζ ανόδου και στο εντός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ποσειδώνα Καρδαμύλων (ξεκινάει στις 5 το απόγευμα), θα έχουν την ευκαιρία να «σφραγίσουν» την επιστροφή τους στις εθνικές κατηγορίες και μαθηματικά! Το σημερινό ματς της Σαντορίνης επιβεβαίωσε πλήρως όσους το περίμεναν ως το πιο δύσκολο της σειράς για τη Ρόδο.
Ο Πανθηραϊκός έδειξε πως διαθέτει σαφώς καλύτερη και πιο ανταγωνιστική ομάδα από τον Αίγειρο Μυστεγνών και τον Ποσειδώνα Καρδαμύλων, ωστόσο παρότι υπήρξαν διαστήματα που απείλησε, δεν βρήκε τον τρόπο να σταματήσει την ξέφρενη πορεία των «ελαφιών». Η ομάδα του Σάββα Ορφανίδη εμφανίστηκε στο Δημοτικό Γήπεδο Θήρας άριστα διαβασμένη, σοβαρή και συγκεντρωμένη, διαχειρίστηκε το ματς έξυπνα και έφτασε σε μία απόλυτα δίκαιη επικράτηση, «χτυπώντας» σε καίρια σημεία.
Μόλις στο 15’, ο Ιμεραλιλάι ξεχύθηκε σε κατά μέτωπο αντεπίθεση, ανατράπηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή από το Βαρούχα και ο διαιτητής Ευαγγέλου καταλόγισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Παυλίδης. Το 1-0 συνόδευσε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια, καθώς στο 41’, ο Πανθηραϊκός άγγιξε με την ισοφάριση, ωστόσο το απ’ ευθείας φάουλ του Βέρμπη σταμάτησε στο δοκάρι του Κεφάλα.
Στην επανάληψη η Ρόδος έκλεισε τους διαδρόμους και αναζήτησε ένα δεύτερο τέρμα μέσα από αντεπιθέσεις και στημένες φάσεις. Σε μία απ’ αυτές στο 71’, κατάφερε να σκοράρει ξανά και ουσιαστικά να τελειώσει το ματς.
Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Δελαπόρτα και την κεφαλιά-πάσα του Τζιβίλογλου, ο Αρχοντούλης διαμόρφωσε με προβολή από κοντά το τελικό 2-0. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ευαγγέλου, με βοηθούς τους Αργυρό και Πανουγλίδη (Αθηνών).
Οι συνθέσεις:
Πανθηραϊκός Τσουκαλάς, Νικολάου, Βαρούχας (77′ Στρατηγάκης), Αγοραστός (64′ Αρβανίτης), Περιάλης, Λούκα, Φύτρος, Κωλέτσης, Βέρμπης, Γκουτσούλας, Ζώνας Ρόδος Κεφάλας, Καλημέρης, Καντιμοίρης, Ορφανίδης, Παυλίδης, Τζιβίλογλου, Αξιώτης, Θεοδοσίου, Δελαπόρτας, Γκόγκας (45′ λ.τ. Αρχοντούλης, 77′ λ.τ. Νικήτας), Ιμεραλιλάι (63′ Αμανατίδης)
http://www.rodiaki.gr/
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου