Πολύ ξύλο μόλις τελείωσε η συναυλία του Παπακωνσταντίνου

Και ξαφνικά, ενώ όλα έδειχναν «ήρεμα και ωραία», στη χθεσινή συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, κι ο κόσμος άρχισε να φεύγει από την Τάφρο, φανερά ικανοποιημένος, κάπου εκεί στην έξοδο, ο κόσμος παρακολούθησε έναν απίστευτο καυγά!
Δύο ομάδες, άρχισαν να «μαλλιοτραβιούνται» και να ανταλλάσσουν μπουνιές και γροθιές, μ΄ αποτέλεσμα οι θεατές να φεύγουν όπως-όπως από το «θέατρο του παραλόγου»!


Αν και δεν έγινε γνωστή η αιτία του απίστευτου καυγά, όλα πρέπει να ξεκίνησαν από «ασήμαντη αφορμή», η οποία ωστόσο πήρε διαστάσεις, καθώς μπήκαν στη μέση φίλοι και των δύο "ομάδων".


Έτσι, από κάποιο σημείο και μετά ο κόσμος άρχισε να μην δείχνει περιέργεια, αλλά ν΄ απομακρύνεται "όπως-όπως" από το σημείο προκειμένου να μην του έρθει καμιά «αδέσποτη». Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν μάθαμε το τέλος του καυγά, κι αν χρειάστηκε τελικά να παρέμβει η Αστυνομία για να μην υπάρξουν και χειρότερα.


Πάντως, εκείνο που θα πρέπει ν΄ αναφερθεί είναι ότι μέσα στην Τάφρο δεν σημειώθηκε το παραμικρό κι όλα εξελίχθηκαν ομαλά στην εντυπωσιακή Συναυλία του 67χρονου «Βασίλη», που, όπως ήταν αναμενόμενο προσέλκυσε πάρα πολύ κόσμο!

Share on Google Plus

About Ποσειδωνία Ρόδος

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου