Συνελήφθη 41χρονος ημεδαπός για κλοπές

Συνελήφθη χθες στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, ένας 41χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές.
 Ειδικότερα, χθες πρώτες πρωινές ώρες στην περιοχή Κοσκινού, εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ρόδου, ένα Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, το οποίο είχε εγκαταλείψει ο οδηγός του λόγω εκτροπής της πορείας του. 

Το εν λόγω όχημα μεταφέρθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου και μετά από έρευνα που έγινε βρέθηκαν στο εσωτερικό του τα ακόλουθα αντικείμενα, τα οποία όπως προέκυψε προέρχονταν από κλοπές και κατασχέθηκαν: 

Δυο (2) τηλεοράσεις 
Ένας (1) αποκωδικοποιητής τηλεοπτικού σήματος 
Τέσσερις (4) φιάλες ποτών 
Ένα (1) κινητό τηλέφωνο (εκθεσιακό) 
Ένα (1) πλαστικό δοχείο που περιείχε το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ σε κέρματα ονομαστικής αξίας του ενός, δυο και πέντε λεπτών του ευρώ 

Κατά την διάρκεια διερεύνησης της υπόθεσης παρουσιάστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου ο 41χρονος προφασιζόμενος ότι άγνωστος του είχε αφαιρέσει το συγκεκριμένο όχημα. 

Από εμπεριστατωμένη εξέταση στοιχείων (βιντεοληπτικό υλικό κλειστού κυκλώματος καταγραφής) σε συνδυασμό με σχετικές καταγγελίες κλοπών, εξακριβώθηκε ότι ο 41χρονος είναι ο δράστης της κλοπής των ανευρεθέντων αντικειμένων και συγκεκριμένα: 

Την 08/09-02-2013 νυχτερινές ώρες στην περιοχή Κοσκινού, αφαίρεσε από κατάστημα καφετέρια τις τηλεοράσεις, τον αποκωδικοποιητή και τις φιάλες ποτών 
Την 02-11-2012 στην πόλη της Ρόδου, αφαίρεσε από εμπορικό κατάστημα το εκθεσιακό κινητό τηλέφωνο 

Τα κλεμμένα αντικείμενα αφού αναγνωρίστηκαν αποδόθηκαν στους δικαιούχους. 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου. 
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου