Ασκήθηκαν διώξεις για τα τρόφιμα των πολυτέκνων


ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ Ολοκληρώθηκε η Προκαταρκτική Εξέταση και μάλλον «κάτι» εντόπισε ο εισαγγελέας, που παρήγγειλε προανάκριση

Έγιναν ή όχι λαθροχειρίες στα τρόφιμα που δικαιούνται οι πολύτεκνοι της Ρόδου, μέσω της Ευρωπαϊκής Ένωσης; Στο ερώτημα αυτό καλείται να δώσει απαντήσεις η προανάκριση που παρήγγειλε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου κ. Κ. Μπούτσικος, ο οποίος μετά την ολοκλήρωση της Προκαταρκτικής Εξέτασης που ο ίδιος παρήγγειλε, άσκησε χθες ποινικές διώξεις κατά παντός υπευθύνου.
Προφανώς, η Προκαταρκτική Εξέταση εντόπισε κάποια «κενά» στην όλη υπόθεση και άσκησε διώξεις για τα αδικήματα κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, καθώς και της παράβασης καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση.
Η προανάκριση που παρήγγειλε χθες ο εισαγγελέας, ανατέθηκε στην αντεισαγγελέα Πρωτοδικών κ. Αιμιλία Μέρη, γεγονός που υποδηλώνει και τη σοβαρότητα της υπόθεσης τουλάχιστον βάσει ενδείξεων επί του παρόντος.
Σημειώνεται ότι μεγάλο ζήτημα προέκυψε κατά την περίοδο των εορτών, όταν πολύτεκνοι κατήγγειλαν δημοσίως και προσωπικά στον εισαγγελέα ότι οι ποσότητες τροφίμων που τους χορηγήθηκαν φέτος, ήταν οι μισές σε σύγκριση με εκείνες που τους χορηγήθηκαν την αντίστοιχη περυσινή περίοδο. Μάλιστα έθεσαν το ερώτημα «πού πήγαν οι υπόλοιπες ποσότητες τροφίμων που δεν χορηγήθηκαν στους ίδιους, ως νόμιμους δικαιούχους.
Σημειώνεται ότι κατά την διεξαχθείσα Προκαταρκτική Εξέταση κλήθηκαν και κατέθεσαν πολύτεκνοι που διαμαρτυρήθηκαν επωνύμως, η διοίκηση της Ένωσης Πολυτέκνων και παράγοντες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου