Ρόδος: Διευθυντής σούπερ μάρκετ απαγόρευσε σε φιλόζωη να ταΐσει αδέσποτες γάτες

Συνέβη έξω από μεγάλο σούπερ μάρκετ στη Ρόδο. Φιλόζωη επιχείρησε να ταΐσει τις αδέσποτες γάτες που ζουν στο πίσω μέρος του καταστήματος με ξηρά τροφή και έπειτα..
από λίγα λεπτά ο διευθυντής του καταστήματος.... βγήκε έξω και άρχισε να διαμαρτύρεται. Ισχυρίστηκε πως το τάισμα των αδέσποτων ενοχλεί την πελατεία του εν λόγω σούπερ μάρκετ. Τι και αν η φιλόζωη εξήγησε πως η ξηρά τροφή θα φαγωνόταν εντός λίγων λεπτών από τα πεινασμένα ζώα, εκείνος επέμενε και οξύνθηκαν τα πνεύματα χωρίς τελικά να βρεθεί λύση.
Η καταγγέλλουσα δεν επιθυμεί την δημοσιοποίηση της ταυτότητας του πολυκαταστήματος.
Στο μεταξύ όλοι οι κάτοικοι του νησιού γνωρίζουμε πίσω από ποιο πολυκατάστημα υπάρχουν δεκάδες αδέσποτες γάτες... Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους κυρίους υπεύθυνους του συγκεκριμένου καταστήματος, αλλά και άλλων που ακολουθούν ανάλογες πρακτικές πως με αυτήν τους τη συμπεριφορά μονάχα βλάπτουν τη φήμη τους. Οι φιλόζωοι αποτελούν μεγάλη και υπολογίσιμη μερίδα του καταναλωτικού κοινού και αν μαζικά μποϊκοτάρουν αυτά τα μαγαζιά οι εταιρίες αυτές θα δουν τα έσοδα τους να πέφτουν κατακόρυφα. Μην ξεχνάτε επίσης αγαπητοί κύριοι το πόσο μεγάλο μέρος των ετήσιων εσόδων σας προέρχεται από εκείνους που αγοράζουν ζωοτροφές για τα ανεπιθύμητα για εσάς κατοικίδια ζώα...
trupokarudos.com
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια: