Χάος στο νησί μας...Μέχρι και παπούτσια κλέβουν!!!

Κλέφτες παπουτσιών…!
Το απόγευμα της 23ης Αυγούστου έτους 2013, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου δυο Έλληνες ηλικίας 22 και 19 ετών γιατί σύμφωνα με σχετική καταγγελία αποπειράθηκαν να... αφαιρέσουν έξι ζευγάρια υποδημάτων αξίας 260 ευρώ, από εμπορικό κατάστημα στην πόλη της Ρόδου.
 
Κλοπή κοσμημάτων
και χρηματοκιβωτίου!
Στις 24 Αυγούστου έτους 2013, καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Καρπάθου ότι βραδινές ώρες της 23ης Αυγούστου έτους 2013, άγνωστος δράστης παραβίασε οικία και αφαίρεσε διάφορα κοσμήματα, καθώς και ένα μικρό χρηματοκιβώτιο που περιείχε τιμαλφή.
 
Κλοπή κινητού τηλεφώνου
Το πρωί της 23ης Αυγούστου έτους 2013, εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου κλοπή κινητού τηλεφώνου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 41χρονου Έλληνα. Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος το απόγευμα της 19ης Αυγούστου έτους 2013, αφαίρεσε από εμπορικό κατάστημα ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στον δικαιούχο.
Έκλεψε πελάτη του καταστήματος
Το μεσημέρι της 23ης Αυγούστου έτους 2013, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ιαλυσού ένας 31χρονος Έλληνας γιατί στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής καταγγελίας διαπιστώθηκε ότι το βράδυ της 22ης Αυγούστου έτους 2013, αφαίρεσε ένα κινητό τηλέφωνο ιδιοκτησίας πελάτη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στο οποίο εργάζονταν. Το κινητό τηλέφωνο βρέθηκε στην κατοχή του συλληφθέντα και αποδόθηκε στο δικαιούχο.
 
Συλλήψεις επιχειρηματιών
για μουσική
Τα ξημερώματα της 24ης Αυγούστου έτους 2013, συνελήφθησαν στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ρόδου και Αρχαγγέλου, δυο Έλληνες (ένας άνδρας και μια γυναίκα) ηλικίας 49 και 25 ετών γιατί στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και - κατά περίπτωση - δε διέθεταν άδεια μουσικών οργάνων ενώ εξέπεμπαν μουσική πάνω από τα ανώτατα επιτρεπόμενα όρια ήχου.
proodos.net
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment