ΣΟΚ στη Ρόδο: «Ξύπνησα και είχα παντού σπέρμα. Με κέρασε βότκα αλλά μετά δεν θυμάμαι τί έγινε»

Σε δίκη ενώπιον Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Περιφέρειας του Εφετείου Δωδεκανήσου, κατηγορούμενος για κατάχρηση σε ασέλγεια, παραπέμπεται ένας..
31χρονος Ροδίτης, που σε ηλικία 28 ετών καταγγέλθηκε από μια 19χρονη θαμώνα καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Μεσαιωνική Πόλη, στο οποίο εργαζόταν.
H 19χρονη είχε καταγγείλει ότι μετά τα μεσάνυχτα της 15ης Οκτωβρίου 2012 είχε βγει για διασκέδαση σε κέντρο της Μεσαιωνικής Πόλης με μια φίλη της. Αφού κατανάλωσαν αλκοόλ, η μεν φίλη της αποχώρησε από το κατάστημα με ταξί και την ίδια, που δεν μπορούσε να οδηγήσει, προσφέρθηκε να μεταφέρει στην οικία της, γνώριμός της από παλιά, υπάλληλος του καταστήματος.
Οπως κατέθεσε η 19χρονη, ο κατηγορούμενος την είχε κεράσει προηγουμένως βότκα πορτοκάλι. Υποστήριξε ότι δεν θυμάται τι έγινε, ούτε καν πώς ανέβηκε τις σκάλες του σπιτιού της ούτε και πώς άνοιξε την πόρτα. Το πρωί διαπίστωσε ότι ήταν γυμvή φορώντας μόνο το εσώρoυχό της, χωρίς να θυμάται τι έγινε τις προηγούμενες ώρες και επίσης διαπίστωσε ότι ίχνη από σπέpμα υπήρχαν στην μπλούζα και στο εσώρoυχό της. Ξέπλυνε όπως είπε, την μπλούζα για να μην την δει η μητέρα της, που έμενε στον πάνω όροφο του σπιτιού και παρέδωσε το εσώρoυχό της στους αστυνομικούς.
Ο κατηγορούμενος εξεταζόμενος ομολόγησε ότι την μετέφερε στην οικία της, ότι του έδωσε τα κλειδιά, ότι άνοιξε την πόρτα και ότι μέσα στην οικία της ήρθαν σε συvουσία με τη συναίνεσή της. Ισχυρίστηκε ότι η 19χρονη είχε συναίσθηση του τι έκανε και ότι ο ίδιος αποχώρησε από το σπίτι αμέσως μετά.
Πηγή: dimokratiki.gr
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου