Δεν έχουν το... Θεό τους με τις υπαίθριες χωματερές.. Μέχρι και λεκάνες τουαλέτας βγάζουν στους δρόμους

Κάθε μέρα και χειρότερα με τους μικρούς και μεγάλους σκουπιδότοπους που δημιουργούνται σε κεντρικά σημεία της πόλης μας σε ολόκληρο σχεδόν το νησί της Ρόδου.
Η κατάσταση που σε πολλές περιπτώσεις οφείλεται και στην ασυδοσία των ίδιων των πολιτών, έχει δημιουργήσει εστίες δυσωδίας και επικίνδυνες καταστάσεις με αποτέλεσμα να υπάρχουν έντονες διαμαρτυρίες από πολλούς συμπολίτες μας.
Κλαδιά, άχρηστα αντικείμενα και μπάζα σε νάιλον τσάντες δίπλα σε κάδους  σκουπιδιών. Συμπλήρωσαν 20ήμερο και πανε για... ρεκόρ!Κλαδιά, άχρηστα αντικείμενα και μπάζα σε νάιλον τσάντες δίπλα σε κάδους σκουπιδιών. Συμπλήρωσαν 20ήμερο και πανε για... ρεκόρ!
Δύο εβδομάδες μετά την δημοσιοποίηση του θέματος με φωτογραφίες για την κατάσταση που επικρατεί στην οδό Σωτήρος, η κατάσταση παραμένει η ίδια, σύμφωνα με σχετικές φωτογραφίες που απέστειλαν στη “Ροδιακή” οι κάτοικοι.

Επίσης, τα στρώματα και τα έπιπλα που βρίσκονται πεταμένα μέσα σε παρτέρι στην περιοχή απέναντι από το Βενετόκλειο, έχουν συμπληρώσει ήδη δεκαήερο, ενώ  από χθες το μεσημέρι στην οδό Στέλιου Κωτιάδη στους δρόμους (δίπλα στους κάδους των σκουπιδιών) βγήκαν μέχρι και λεκάνες από τουαλέτες.
www.rodiaki.gr
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου