Ηρωίνη και χασίς είχαν προορισμό την πιάτσα της Ρόδου


Τρεις έμποροι συνελήφθησαν στα Ελληνοαλβανικά σύνορα και ομολόγησαν το δρομολόγιο για τη διανομή! «Παράδεισος» το νησί μας με χρήμα και οργανωμένα δίκτυα!
Η Ρόδος ήταν στους βασικούς προορισμούς για τη διοχέτευση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών, τα οποία εντοπίσθηκαν στην Πωγωνιανή στα Ελληνοαλβανικά σύνορα, την περασμένη Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012.
Τα ναρκωτικά βρέθηκαν καλά κρυμμένα σε διάφορα σημεία ενός αυτοκινήτου VOLVO και αποτελούνταν από 85 κιλά χασίς και 9 κιλά ηρωίνης. Συνελήφθησαν και κρατούνται τρεις Αλβανοί που επέβαιναν στο αυτοκίνητο.
Σύμφωνα με καταχώρηση σε διαδικτυακό τόπο των Ιωαννίνων, οι τρεις Αλβανοί κατέθεσαν ότι προορισμός τους ήταν η Αθήνα, όπου τα ναρκωτικά θα παραδίδονταν σε τέσσερις ομοεθνείς τους και δύο Έλληνες, προκειμένου να τα μεταφέρουν σε συγκεκριμένους προορισμούς, όπως η Ρόδος, το Ηράκλειο, η Πάτρα και ο Πύργος Ηλείας.
Η μεγαλύτερη ποσότητα από το χασίς και την ηρωίνη προοριζόταν για τη Ρόδο και το Ηράκλειο, σύμφωνα πάντα με την κατάθεσή τους. Άλλωστε, ειδικά η Ρόδος αποτελεί για την Αλβανική μαφία των ναρκωτικών «παράδεισο», αφού έχουν εξασφαλισμένη πελατεία, άφθονο χρήμα και, όπως έχει αποδειχθεί, ένα πολύ καλά οργανωμένο δίκτυο διανομής. Και αυτό παρά το γεγονός ότι τα δύο τελευταία χρόνια η Δίωξη Ναρκωτικών Ρόδου έχει εξαρθρώσει πολλά παρακλάδια της. Όμως τα κέρδη είναι μεγάλα, τα εξαρτημένη βαποράκια πολλά και έτσι η Λερναία Ύδρα αποδεικνύεται ανίκητη.
Είναι τόσο ισχυρή η Αλβανική μαφία των ναρκωτικών που δρα στη Ρόδο, ώστε να κατευθύνεται ακόμη και από μέλη της που βρίσκονται έγκλειστα σε φυλακές, χωρίς κανένα πρόβλημα!
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου